Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015 15:37

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-0: Πρώτη νίκη με Μπαρτσελό

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της α' τοπικής πέτυχε προχθές ο Μιλτιάδης, επικρατώντας 1-0 του Ολυμπιακού Καλαμάτας.


Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, σημείωσαν οι γηπεδούχοι στα μέσα σχεδόν του β' ημιχρόνου, ενώ είχαν άλλες δύο καλές ευκαιρίες στο α' μέρος και στις αρχές της επανάληψης.
Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός δημιούργησε φάσεις στο παιχνίδι, όμως οι παίκτες του δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν κάποια, ώστε να φύγουν από τον Πύργο με κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα έχουν παράπονα από τον διαιτητή Κουτσαναστάση για το γκολ, υποστηρίζοντας ότι πριν φτάσει η μπάλα στον σκόρερ είχε γίνει επιθετικό φάουλ.
Το γκολ με το οποίο πήρε την πρώτη νίκη ο Μιλτιάδης πέτυχε στο 65' ο Μπαρτσελό με σουτ μέσα από την περιοχή, αξιοποιώντας την κεφαλιά πάσα του Φ. Μπάλλα.
Καλές ευκαιρίες για γκολ είχε ο Μιλτιάδης με τους Μπαρτσελό (22') και Σωτηρόπουλο (50').
Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να προηγηθεί στο 25' όταν ο Καλογήρου απέκρουσε το σουτ του Αλεξανδρόπουλου, ενώ άλλες δύο καλές ευκαιρίες έχασε ο Θεοδωρόπουλος στο 77' (σουτ) και στο 79' (κεφαλιά), αλλά και τις δύο φορές μπλόκαρε ο Καλογήρου.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Δημόπουλος, Ζώτος, Ανδρώνης, Μπάλλας, Γαλάνης, Γεωργιόπουλος, Αναστασόπουλος, Σωτηρόπουλος (85' Σταθόπουλος), Μπαρτσελό (70' Σταματόπουλος), Μεμά (89' Ταχίρι).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Καστριτσέας, Μαρούδας, Σ. Μπάλλας, Γ. Μπάλλας, Αργάνης, Πολυμενέας, Τζίφας (82' λ.τρ. Μαγουλιανίτης), Αλεξανδρόπουλος, Μιχαήλοφ, Κούτρης (70' Αναγνωστόπουλος), Π. Παπαδέας (70' Θεοδωρόπουλος).