Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015 17:03

ΑΙΑΝΤΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 4-0: Πρώτο τρίποντο με ξέσπασμα στο β' ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Ξέσπασε στην επανάληψη ο Αίαντας και πέτυχε επιβλητική νίκη με 4-0 επί του Απόλλωνα Πεταλιδίου.


Στο πρώτο 45λεπτο, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις μπροστά από τις εστίες των Τσιγάρου και Σταυρόπουλου, όμως η γηπεδούχος κατάφερε να βρει δίχτυα και να πάρει το προβάδισμα με 1-0. Στην επανάληψη, όμως και μετά το 2-0 επέβαλε το παιχνίδι της και κατόρθωσε να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση.
Η ομάδα του Πεταλιδίου, δεν στάθηκε το ίδιο καλά στο β' ημίχρονο και μάλιστα μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκε ήταν σαν να κατέρρευσε.
Το σκορ άνοιξε στο 26' ο Αντωνόπουλος με πλασέ μετά από κεφαλιά πάσα του Πουλουπάτη. Στο 62' ο Σακελλαρόπουλος ύστερα από διείσδυση στην περιοχή και σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 65' ο Πουλουπάτης με πλασέ σημείωσε το 3-0. Το 4ο γκολ του Αίαντα ήρθε μετά από φάση διαρκείας. Συγκεκριμένα στο 74' από σουτ του Αλεξανδρόπουλου η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Ζέρβας με πλασέ προσπάθησε να σκοράρει, όμως απέκρουσε ο Σταυρόπουλος αρχικά για να πάρει το "ριμπάουντ" ο Στραβάκος, ο οποίος με πλασέ έκανε το 4-0.
Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης.
ΑΙΑΝΤΑΣ: Τσιγάρος, Αλεξανδρόπουλος, Τριάντος, Καραγιάννης, Λαγωνικάκος, Σακελλαρόπουλος, Αντωνόπουλος, Χρ. Μάραντος (46' Π. Μάραντος), Ξένιος (32' λ.τρ. Ζέρβας), Πουλουπάτης, Αντεμάϊ (70' Στραβάκος).
ΠΕΤΑΛΙΔΙ: Σταυρόπουλος, Διαμαντής (46' Γ. Παναγόπουλος), Α. Χρόνοπουλος, Πανταζόπουλος, Ξαρχάκος, Κοστόβ (70' Σαρατσιώτης), Ε. Χρόνοπουλος, Φλέσσας, Σκαφιδάς (50' Μπογκντάνι), Κωνσταντόπουλος, Κορμπής.