Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015 18:05

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 3-1: Πέτυχε την πρώτη νίκη

Γράφτηκε από τον

Με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γυφτέα, το Ασπρόχωμα πέτυχε χθες την πρώτη νίκη στο γήπεδό του επικρατώντας 3-1 του Παπαφλέσσα Χώρας.


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σημείωσε ένα γκολ και είχε συμμετοχή στα άλλα δύο βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του να πάρει τους τρεις πόντους.
Στο πρώτο 45λεπτο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά μόνο οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να σκοράρουν.
Το γρήγορο γκολ που πέτυχε το Ασπρόχωμα στις αρχές του β' ημιχρόνου, "έλυσε" ακόμη περισσότερο τα πόδια των παικτών και λίγη ώρα αργότερα έβαλαν και 3ο και "καθάρισαν" την υπόθεση νίκη. Με λίγη τύχη στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν οι γηπεδούχοι να έχουν σημειώσει και άλλα γκολ με τους Φίλιο (2), Γυφτέα και Λυμπιώτη.
Οι φιλοξενούμενοι για άλλη μια φορά πλήρωσαν την αδράνεια στην αμυντική γραμμή. Βέβαια στο α' ημίχρονο έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν με τους Αγγ. Τσέρτο, Επ. Τσέρτο και να βρίσκονται κοντά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Μετά το 2-0 έπαθαν καθίζηση και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 3-1.

Τα γκολ

Στο 20' από φάουλ του Γυφτέα ο Φίλιος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 48' αντιστράφηκαν οι ρόλοι με τον Φίλιο να τροφοδοτεί τον Γυφτέα και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 68' μετά από ωραία συνδυασμό παικτών του Ασπροχώματος, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Γυφτέας, ο οποίος πάσαρε στον Πετσόπουλο και αυτός με πλασέ στην κίνηση πέτυχε το 3-0. Στο 84' ο Μπάρκας με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τίμησαν τον Γιάννη Ηλιόπουλο

Την μνήμη του Γιάννη Ηλιόπουλου, που είχε διατελέσει πρόεδρος, αλλά και παράγοντας επί σειρά ετών στο Ασπρόχωμα ο οποίος έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή, τίμησαν χθες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του και αμέσως μετά ο αρχηγός Χαρίλης Φουρναράκος άφησε ένα μπουκέτο λουλούδια στη θέση που καθόταν και έβλεπε τους αγώνες της ομάδας.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Λάμιας, Αγγελακάκης, Μπασιλάρης. Ο Παπαφλέσσας Χώρας διαμαρτύρεται για πέναλτι, που δεν καταλογίστηκε στο 18' όταν ο Τηλεμάχου βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα αμυντικού.
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Μαντζάκος, Μουράτι, Κωστέας, Βεργόπουλος, Φουρναράκος, Ντάσης (65' Ζαφειρόπουλος), Πετσόπουλος (70' Π. Ηλιόπουλος), Λυμπιώτης, Αγγλούπας (60' Χριστόπουλος), Φίλιος, Γυφτέας.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ: Λινάρδος, Θ. Τσόπελας, Πλάγος, Επ. Τσέρτος, Λ. Μαθιός (65' Κωνσταντόπουλος), Κανελλόπουλος (70' Γρηγορόπουλος), Τηλεμάχου (60' Καγιάς), Δημόπουλος, Νικολακόπουλος, Αγγ. Τσέρτος, Μπάρκας.