Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2015 13:19

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Βρίσκουν δίχτυα…. οι πάντες - 10 σκόρερ σε 4 ματς!

Γράφτηκε από τον

Μόνο ο… γκολκίπερ Μίντζηρας δεν έχει βρει δίχτυα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές για τον Τσικλητήρα!

Η ομάδα της Πύλου παρουσιάζει εντυπωσιακή πολυφωνία στο σκοράρισμα, μιας και έχει δέκα διαφορετικούς σκόρερ με Μιλτιάδη, Ολυμπιακό Καλαμάτας, Διαβολίτσι και Ανδρούσα.  Να σημειωθεί ότι πολλούς σκόρερ μετρά και ο Πάμισος, αλλά έχει και εφτά γκολ περισσότερα, με τον Τσουλάκο να ξεχωρίζει (5).
Στην Πύλο, ο πρώτος σκόρερ είναι ο Δημήτρης Ανταλής με… δύο γκολ
(πέτυχε το νικητήριο με την Ανδρούσα) και από ένα έχουν οι Κέιντι Χύσα, Αγγελος Μπίζος, Τόνι Χοτζάι, Σωτήρης Τσάτσος, Χρήστος Χονδρογιάννης, Ευθύμης Νάτσης, Παναγιώτης Τσώνης, Δημήτρης Μικελάτος και Νίκος Παπαγεωργίου.
"Αυτό δείχνει πλουραλισμό και σίγουρα είναι θετικό, αλλά ακόμα είναι νωρίς για εξαγωγή συμπερασμάτων", το σχόλιο του Νίκου Κακαλέτρη για το παραπάνω γεγονός.  Ο προπονητής του Τσικλητήρα τόνισε επίσης ότι: "Δεν σημαίνει κάτι ότι σκοράρουμε στα τελευταία λεπτά. Ο αγώνας τελειώνει μόνο όταν σφυρίξει ο διαιτητής και είναι θετικό ότι  παλεύουμε μέχρι το τέλος".
Οσο για τη προχθεσινή αγχωτική επικράτηση με την Ανδρούσα, σημείωσε ότι η ομάδα του δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και εγκλωβίστηκε από την τακτική του αντιπάλου, αλλά έστω και έτσι πήρε τους τρεις βαθμούς.
Μια νίκη που κρατά την ομάδα της Πύλου στην κορυφή της Α' τοπικής (μαζί με τον Πάμισο), έχοντας το απόλυτο στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.
Η συνέχεια περιλαμβάνει το αυριανό νοκ - άουτ παιχνίδι του κυπέλλου Μεσσηνίας με το Μεσσηνιακό. Ο Τσικλητήρας θα αγωνιστεί ενώπιον του κοινού του με σκοπό τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.
Εκτός πλάνων είναι μόνο ο τιμωρημένος Δημήτρης Μικελάτος.