Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 16:41

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επίσημο ξεκίνημα της σεζόν με γιορτή στα γραφεία του (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επίσημο ξεκίνημα της σεζόν με γιορτή στα γραφεία του (φωτογραφίες)

Για δεύτερη σερί χρονιά, με γιορτή στα γραφεία του ξεκίνησε και επίσημα την ποδοσφαιρική σεζόν ο Α.Ο. Φυτειάς Καλαμάτας.

Η γιορτή, που αφορά σε τραπέζι που παραθέτει η διοίκηση στο προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές καθιερώθηκε την περσινή σεζόν με την επαναδραστηριοποίηση της ιστορικής ομάδας, η οποία είχε ιδρυθεί το 1979 και είχε αναστείλει τη λειτουργία της το 2000.
Το τραπέζι έγινε σε υπαίθριο χώρο, σε οικόπεδο απέναντι από τα γραφεία της ομάδας και έδωσαν το "παρών", ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, ο τεχνικός των μικτών ομάδων της ΕΠΣΜ Άγγελος Σκαφιδάς και ο Γιώργος Κατσαφάδος, επί σειρά ετών πρόεδρος και παράγοντας της Αναγέννησης Παραλίας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι παρατηρητής αγώνων της ΕΠΣΜ.
Ο γενικός γραμματέας της ομάδας Σταύρος Μάρκου στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασε τους παίκτες που στελεχώνουν το φετινό έμψυχο υλικό της ομάδας παρουσιάζοντας πρώτα τους παλιούς που βοήθησαν ώστε ο Α.Ο. Φυτειάς να πάρει το πρωτάθλημα την περσινή περίοδο στη Γ' τοπική, καθώς και τους νέους παίκτες, οι οποίοι αποκτήθηκαν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Οι παλιοί παίκτες είναι οι Διαμαντής Μάρκου, Γρηγόρης Μάρκου, Ηλίας Πουρνάρας, Παναγιώτης Καράμπελας, Κώστας Τσούφης, Δημήτρης Κωστόπουλος, Παναγιώτης Ταβουλαρέας, Στράτης Μάρκου, Γιάννης Δαβαρίας, Σταύρος Μαρινόπουλος, Σπύρος Μανωλούδης, Βαγγέλης Βασιλακάκος, Κώστας Κυριακός, Βαγγέλης Μανούσος, Χρήστος Οικονομίδης, Σαράντος Πλεμμενόπουλος, Φλοριάν Μπάνικα, Στράτης Μάρκου, Γιάννης Φουνικάκος, Μάρκος Καλογερόπουλος, Παναγιώτης Καδάς και οι νεοαποκτηθέντες Χρήστος Βούρτσας (Α.Ε. Δίβρης Φθιώτιδας), Ελβις Νάστας (Ενωμένα Σωματεία Καλαμάτας), Σταύρος Κομπότης, Παναγιώτης Τσίχλης (Ατρόμητος Καλαμάτας), Κώστας Βλάσσης, Σταύρος Φωτεινάκης, Φώτης Κυριόπουλος (Αναγέννηση Παραλίας), Γιώργος Αργυρόπουλος (Α.Ο. Φοίνικας Αγ. Σοφίας Πειραιά), Ιονού Τοντέρικα (Νέος Αρις), Μιχάλης Παπαμιχαήλ (ΠΑΣ Φωκάς Κλεώνων Κορινθίας), Αλέξανδρος Καρκάσινας.
Προπονητής στην ομάδα θα είναι και τη νέα χρονιά ο Βαγγέλης Πουρνάρας, ο οποίος θα έχει για συνεργάτη του τον Βασίλη Παρασκευά, ο οποίος βοήθησε πέρσι την ομάδα ως ποδοσφαιριστής και με το τέλος της χρονιάς "κρέμασε" τα παπούτσια του.
Η Καλαματιανή ομάδα αρχίζει τους επίσημους αγώνες της σύμφωνα με το πρόγραμμα του 1ου ομίλου της Β' τοπικής, την ερχόμενη Κυριακή εντός έδρας με το Καλό Νερό στη 1.30 το μεσημέρι στο "Π. Μπαχράμης".