Τετάρτη, 07 Οκτώβριος 2015 13:29

Ο Σαββίδης κήρυξε την έναρξη της προεκλογικής περιόδου στην ΕΠΟ!

Γράφτηκε από τον

Συνάντηση με προέδρους και εκπροσώπους Ποδοσφαιρικών Ενώσεων – μέλων της ΕΠΟ είχε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβαν Σαββίδης . Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (4/10), λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ, σε εστιατόριο στην παραλία της Θεσσαλονίκης και αποτελεί αφετηρία με στόχο της αλλαγή του εδώ και πολλά χρόνια υφιστάμενου «συστήματος» που έχει εγκαθιδρυθεί στην ΕΠΟ, στις εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2016.

Ο Σαββίδης άκουσε τους προβληματισμούς των προέδρων των Ενώσεων και φέρεται να έδωσε εγγυήσεις υποστήριξης στο εγχείρημα που ετοιμάζεται και το οποίο αναμένεται ότι θα στηριχτεί τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο και από την ΑΕΚ.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες  εκπρόσωποι από τις ΕΠΣ Δράμας, Μακεδονίας, Λάρισας Πέλλας, Κιλκίς, Κοζάνης, Ηπείρου, Φλώρινας, Ηλείας, Σάμου, Φλώρινας, Αιτωλοακαρνανίας και Πρέβεζας – Λευκάδας, ενώ θετικά φέρονται να αντιμετωπίζουν την συγκεκριμένη κίνηση και άλλες Ενώσεις, που για διάφορους λόγους δεν παρέστησαν, όπως η ΕΠΣ Άρτας, Κυκλάδων κ.α.

Κατά την ομιλία του, ο Ι. Σαββίδης χρησιμοποιούσε τις λέξεις «σύστημα» και  «διαφθορά» και μεταξύ άλλων είπε: «Εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε σαν αυτούς… Θέλουμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο και αυτό είναι προς το όφελος όλων μας. Στην Ρωσία είχαμε κάποτε την ΤΣΣΚΑ που τα έπαιρνε όλα. Όμως στην συνέχεια άλλοι επιχειρηματίες αγόρασαν διάφορες ομάδες και το μονοπώλιο της ΤΣΣΚΑ έπαψε».

Όσα έγιναν στη Θεσσαλονική είναι γνωστά στην ΕΠΟ, στελέχη της οποίας σε ιδιωτικές συζητήσεις θέλησαν να υποβιβάσουν το βαθμό συσπείρωσης της συγκεκριμένης συνάντησης.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι η συνάντηση αυτή κύρηξε πρόωρα την έναρξη της προεκλογικής περιόδου στην ΕΠΟ και σύντομα, εφόσον αυτά που ειπώθηκαν υλοποιηθούν, θα υπάρξουν κι άλλες συντονισμένες κινήσεις.

πηγή: Soccerplus