Τετάρτη, 07 Οκτώβριος 2015 15:52

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πρόκριση - "θρίλερ" για Κυπαρισσία, στους "4" Καλαμάτα, Τσικλητήρας Πύλου και Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πρόκριση - "θρίλερ" για Κυπαρισσία, στους "4" Καλαμάτα, Τσικλητήρας Πύλου και Πανθουριακός

Καλαμάτα, Τσικλητήρας Πύλου, Κυπαρισσία και Πανθουριακός πήραν πριν από λίγο την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας. Η "Μαύρη Θύελλα" νίκησε εκτός έδρας με 1-3 τη Σπερχογεία, ο Τσικλητήρας εντός 4-1 το Μεσσηνιακό, η Κυπαρισσία στην παράταση με 4-3 τον Ολυμπιακό στην Καλαμάτα (3.3 κ.α) και ο Πανθουριακός εκτός έδρας με 1-3 το Δώριο. Στα ημιτελικά θα αναμετρηθούν σε διπλούς αγώνες ο Τσικλητήρας Πύλου με την Καλαμάτα και η Κυπαρισσία με τον Πανθουριακό.  Η Κυπαρισσία προκρίθηκε πιο δύσκολα απ' όλους, σ' ένα ματς που βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 43' κα 3-1 στο 52' και ι να παίζει και με δέκα παίκτες από το 43'. Παρ' όλα αυτά ισοφάρισε στο 92' σε 3-3 (έμεινε και ο Ολυμπιακός στο 88' με δέκα παίκτες) και στην παράταση έφθασε στην ολική ανατροπή του σκορ, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" είχαν και δεύτερη αποβολή στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης. Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο περσινός πρώτος σκόρερ Φώτης Παναγόπουλος στο 119'

 Συνοψίζοντας τα αποτελέσματα των προημιτελικών έχουν ως εξής: Σπερχογεία - Καλαμάτα 1-3, Ολυμπιακός - Κυπαρισσία 3-4 παράταση (3-3 κ.α), Τσικλητήρας Πύλου - Μεσσηνιακός 4-1 και Δώριο - Πανθουριακός 1-3.

Εληξε το ματς στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας". Ολυμπιακός - Κυπαρισσία 3-4, μετά από ένα συναρπαστικό ματς που κρίθηκε στο φινάλε της παράτασης. Οι "ερυθρόλευκοι" τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες και ο ΑΟΚ με δέκα. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0 και 3-1, όμως η Κυπαρισσία ισοφάρισε 3-3 στις καθυστερήσεις και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά στο παρά ένα της παράτασης.

Γκολ η Κυπαρισσία!!! Στο 119' ο Φώτης Παναγόπουλος με γυριστό σουτ κάνει το 3-4.

Παραμένει το 3-3 στο Ολυμπιακός - Κυπαρισσία και ενώ το ρολόι δείχνει το 112'

Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο της παράτασης, χωρίς ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες.

104' Με 9 παίκτες ο Ολυμπιακός. Αποβάλλεται ο  Μιχαήλοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Γεωργιόπουλο. Θυμίζουμε ότι στο 88' είχε αποβληθεί και ο Στ. Μπάλλας, ενώ η Κυπαρισσία παίζει με δέκα παίκτες από το 43' όταν πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια ο Γαργαρώνης.

Ξεκίνησε το έξτρα 30λεπτο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κυπαρισσία.

Εληξε το ματς στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας". Ολυμπιακός - Κυπαρισσία 3-3. Ετσι θα ακολουθήσει παράταση, με τις δόο ομάδες να αγωνίζονται με δέκα παίκτες.

92' Γκολ η Κυπαρισσία!!! Στις καθυστερήσεις ο ΑΟΚ ισοφαρίζει σε 3-3 τον Ολυμπιακό, με το κοντινό σουτ του Μιτρόφ, έπειτα από σουτ του Ανδρουτσή που απομάκρυναν οι αμυντικοί και στην επαναφορά, η μπάλα στρώθηκε στον Σκοπιανό.

88' 2η κίτρινη κάρτα ο Σταύρος Μπάλλας. Με δέκα παίκτες και ο Ολυμπιακός.

Καλαμάτα, Τσικλητήρας και  Πανθουριακός προκρίθηκαν στα ημιτελικά και αναμένουμε την τέταρτη ομάδα. Ολυμπιακός - Κυπαρισσία είναι στο 3-2 και ενώ το ρολόι δείχνει το 84ο λεπτό.

Εληξε και το ματς στο Δώριο. Δώριο - Πανθουριακός 1-3.

Τελικό στη Σπερχογεία. Σπερχογεία - "Μαύρη Θύελλα" 1-3.

90'  Τρίτο γκολ ο Πανθουριακός στο Δώριο.. Ο Νίκος Μουλιάτος με σουτ ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο  1-3 και καθαρίζει την πρόκριση για τους φιλοξενούμενους.

Τελικό στην Πύλο. Τσικλητήρας - Μεσσηνιακός 4-1. Οι γηπεδούχοι παίρνουν την πρόκριση για τους "4" του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Τσικλητήρας και Καλαμάτα κρατούν πλέον τα εισιτήρια για τα ημιτελικά, ενώ ανοιχτά είναι τα ματς σε Δώριο και "Γ. Λουκαρέας".

83' Γκολ στη Σπερχογεία. Ο Κερμενίδης γράφει το  1-3 για τη "Μαύρη Θύελλα".

73 Μειώνει το Δώριο σε 1-2 με τον Κωτσάκη.

76' Ο Τσικλητήρας κάνει το 4-1  με κεφαλιά του Νάτση..

Λίγο πριν το φινάλε των αγώνων έχουμε Σπερχογεία - Καλαμάτα 1-2, Ολυμπιακός - Κυπαρισσία 3-2, Τσικλητήρας Πύλου - Μεσσηνιακός 3-1 και Δώριο - Πανθουριακός 0-2.

76' Στη Σπερχογεία παραμένει το Σπερχογεία - Καλαμάτα 1-2.

74' Μειώνει 3-1 ο Μεσσηνιακός, με γκολ ενός πρώην παίκτη του Τσικλητήρα, του Νίκου Εμμανουήλ που σκοράρει με φάουλ.

60' Τρίτο γκολ ο Τσικλητήρας, με το Διακουμή και οι γηπεδούχοι φαίνεται να "κλειδώνουν" την πρόκριση απέναντι στο Μεσσηνιακό.

57'  0-2 ο Πανθουριακός στο Δώριο με σκόρερ τον  Κωνσταντόπουλο.

54' "Βροχή" τα γκολ στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας".  Ο Μιλοσέσκι με φάουλ κάνει το  3-2 και βαζεί ξανά την Κυπαρισσία στο παιχνίδι.

51' 3-1 ο Ολυμπιακός.  Ο Αργάνης πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Γιώργος Μπάλλας τη δεύτερη και η καλαματιανή ομάδα παίρνει εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων απέναντι στην Κυπαρισσία.

49' Μειώνει η Κυπαρισσία. Φοβερή ενέργεια Γεωργιόπουλου και πλασέ 2-1.

46' Ανατρέπει το σκορ η Καλαμάτα. Ο Μπινιχάκης με σουτ κάνει το Σπερχογεία - "Μαύρη Θύελλα" 1-2 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

50 Δεύτερο γκολ για τον Τσικλητήρα. Ο Τσώνης έκανε τη σέντρα και ο Τσάτσος με πλασέ δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων με αντίπαλο το Μεσσηνιακό.

Ημίχρονο στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας". Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση, μιας και κερδίζει 2-0 την Κυπαρισσία που θα παίξει με δέκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο.

 43'  2-0 για τον Ολυμπιακό. Ο Γαργαρώνης ανέτρεψε τον Παπαδέα και ο ρέφερι Μπλάνας έδειξε την άσπρη βούλα και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Κυπαρισσίας. Ο Αλεξανδρόπουλος με πέναλτι έκανε το 2-0.

Ημίχρονο και σε Δώριο, Πύλο. Δώριο - Πανθουριακός 0-1, Τσικλητήρας Πύλου - Μεσσηνιακός 1-0.

37'  Γκολ για τον Ολυμπιακό. Από φάουλ Αλεξανδρόπουλου, ο Παπαδέας έκανε την προβολή, η μπάλα  κόντραρε και σε αμυντικούς και με αυτό τον τρόπο οι "ερυθρόλευκοι" σημειώνουν το 1-0 απέναντι στην Κυπαρισσία.

34' Οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Μιλοσσέκι για την Κυπαρισσία.

Ημίχρονο στη Σπερχογεία. Σπερχογεία - Καλαμάτα 1-1.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έχουμε: Σπερχογεία - Καλαμάτα 1-1, Ολυμπιακός - Κυπαρισσία 0-0, Τσικλητήρας Πύλου - Μεσσηνιακός 1-0 και Δώριο - Πανθουριακός 0-1.

39' Ισοφαρίζει η Καλαμάτα.  Από βαθιά μπαλιά Μπινιχάκη και κεφαλιά - πάσα του Παναγιωτόπουλου, ο Βορίλας με πλασέ φέρνει το ματς στα ίσα στη Σπερχογεία.

31'  Γκολ για τη Σπερχογεία!!! Ο γκολκίπερ Γκαρμοίρης έδιωξε την μπάλα, αυτή χτύπησε στην πλάτη του Λένγκα με αποτέλεσμα να στρωθεί στον Κουλόπουλο που σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα. Ετσι η Σπερχογεία προηγείται 1-0 της Καλαμάτας.

22' Γκολ και στο Δώριο. Ο Πανθουριακός κάνει το 0-1 με σουτ του Γιώργου Μουλιάτου.

20'  Το πρώτο γκολ των προημιτελικών σημειώνεται στην Πύλο. Ο Τσικλητήρας κάνει το 1-0 απέναντι στο Μεσσηνιακό με σουτ του Νάτση, έπειτα από πάσα του Τσώνη.

19' Δεύτερο δοκάρι για την Καλαμάτα. Ο Βορίλας με σουτ είδε την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι, στην εξέλιξη της φάσης ο Τσιμικλής σούταρε και ο Τσούλος απέκρουσε σε κόρνερ.

 Χωρίς γκολ μετά από δέκα λεπτά και οι τέσσερις προημιτελικοί.

H Καλαμάτα αγγίζει το γκολ στο 3ο λεπτό. Ο Αγγελόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Δούμουρας έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Σπερχογείας.

Σέντρα και στα τέσσερα παιχνίδια.