Τρίτη, 08 Ιανουάριος 2013 19:30

Βαριά "καμπάνα" σε Αστέρα Βαλύρας

Γράφτηκε από τον

Ακριβά πλήρωσε ο Αστέρας Βαλύρας τα επεισόδια και την διακοπή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας για την 13η αγωνιστική.
Να θυμίσουμε πως ο αγώνας διακόπηκε λόγω επίθεσης που δέχθηκε ο διαιτητής Γιώργος Κότσαρης από φιλάθλους, παράγοντες και ποδοσφαιριστές. Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΜ αποφάσισε να κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ του Παναθηναϊκού με σκορ 3-0 και ακόμη αφαίρεσε τρεις βαθμούς από τον Αστέρα για τη φετινή περίοδο και δύο βαθμούς από την επόμενη. Επίσης η διοίκηση του Αστέρα θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 200 ευρώ και θα δώσει μακριά από την έδρα του τα τρία επόμενα εντός έδρας παιχνίδια.
Η Ενωση είναι αποφασισμένη να τιμωρεί παραδειγματικά όσες ομάδες και όσους ποδοσφαιριστές προκαλούν επεισόδια, μιας και το τελευταίο διάστημα το φαινόμενο αυτό παρατηρείται συχνά.
Με αυτό τον τρόπο δείχνει παράλληλα και τη στήριξη της στους διαιτητές και τα νέα παιδιά που βγαίνουν από τις σχολές διαιτησίας.
Μετά από αυτή την απόφαση ο Αστέρας Βαλύρας έχει 10 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας ανέβηκε στην 7η θέση με 19 βαθμούς.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ