Πέμπτη, 08 Οκτώβριος 2015 12:59

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 4-1: Ανετη πρόκριση στα ημιτελικά - Και τώρα η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Νάτση (2 γκολ), Τσάτσο και Διακουμή, ο Τσικλητήρας νίκησε χθες στην Πύλο 4-1 το Μεσσηνιακό (το γκολ ο Ν. Εμμανουήλ) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια τη "Μαύρη Θύελλα".


Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και εκμεταλλεύτηκαν και τις σημαντικές απουσίες του Μεσσηνιακού (Μπεγέτης, Μανιάτης, Πετρόγιαννης, Μερκούρης, Γαβράς), ο οποίος έπαιξε πάντως χωρίς σκοπιμότητες και βοήθησε να διεξαχθεί ένα καλό παιχνίδι.
Ο Τσικλητήρας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 20' με το σουτ του Νάτση, έπειτα από πάσα του Τσώνη.
Στο 50' ο Τσώνης και πάλι έκανε τη σέντρα και ο Τσάτσος με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Διακουμή να σκοράρει με πλασέ και να κάνει το 3-1.  Στο 74' ο Νίκος Εμμανουήλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του και μείωσε σε 3-1 για το Μεσσηνιακό. Στο 78' όμως ο Νάτσης με κεφαλιά έκανε το 4-1 και τελείωσε τις όποιες ελπίδες είχαν οι καλαματιανοί για να επιστρέψουν στο ματς.
Το ματς διαιτήτευσε ο Αλεξέας με βοηθούς τους Καρβούνη και Καστανά.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας (72' Κακαλέτρης), Χονδρογιάννης (60' Σίνος), Μπίζος, Χοτζάι, Ν. Παπαγεωργίου, Ανταλής, Τσώνης (70' Χίσα), Νάτσης, Διακουμής, Τσάτσος, Δούνιας.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Σταματελόπουλος, Κουλουράς, Μπιζίμης (60' Στασινόπουλος), Αρβανίτης, Π. Γιαννακόπουλος (80' Θεοδωρόπουλος), Μανωλόπουλος, Παυλέας, Χρ. Εμμανουήλ (65' Δ. Γιαννακόπουλος), Ν. Εμμανουήλ, Δημόπουλος.