Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 13:19

ΔΩΡΙΟ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-3: Εβαλε πλώρη για τελικό

Γράφτηκε από τον
ΔΩΡΙΟ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-3: Εβαλε πλώρη για τελικό

Μετά το 5-2 στο πρωτάθλημα για τη 3η αγωνιστική της Α' τοπικής, ο Πανθουριακός νίκησε ξανά χθες το Δώριο, αυτή τη φορά εκτός έδρας με 1-3 και σφράγισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.


Τελευταίο εμπόδιο πριν τον τελικό, η Κυπαρισσία που απέκλεισε χθες στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" με απίστευτη ανατροπή τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.
Ο Πανθουριακός έφθασε δίκαια στη νίκη - πρόκριση στο Δώριο. Ανοιξε το σκορ στο 22' με σουτ του Γ. Μουλιάτου και στο 57' έκανε το 0-2, με προβολή του Κωνσταντόπουλου, ύστερα από φάουλ - "κομπίνα" του Α. Σεφεράσι και γυριστή κεφαλιά του Βασιλόπουλου, που τροφοδότησε τον σκόρερ.
Το Δώριο προσπάθησε να αντιδράσει και στο 68' πέτυχε γκολ με τον Κωτσάκη, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ με υπόδειξη του βοηθού Γιαννέτσου.
Ο Κωτσάκης πανηγύρισε πάντως στο 73' και με κεφαλιά έβαλε την ομάδα του ξανά μέσα στο παιχνίδι (1-2). Στο 90' όμως ο Νίκος Μουλιάτος με σουτ έγραψε τον επίλογο της χθεσινής αναμέτρησης, με τον Πανθουριακό να συνεχίζει έτσι τη φετινή εντυπωσιακή αήττητη πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Γεωργαντά και Γιαννέτσο.
ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Κωτσάκης, Γκιάτα (25'  λ.τρ. Γεωργακόπουλος), Μωράκης, Ι. Γκότσης, Θ. Γκότσης, Ψωρομύτης, Παπαδόγιαννης, Ξυδιάς, Βασιλόπουλος, Γιαννουκάκης (55' Τσαμπούρης).
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κατσαρέας, Παντσιώτης, Βιδάκης, Πιχιγιόνι, Κωνσταντόπουλος,  Καράμπελας, Ηλιόπουλος, Β. Σεφεράσι (65' Α. Σεφεράσι), Γ. Μουλιάτος, Δωδέκατος (60' Μαραβέλας), Βασιλόπουλος (76' Ν. Μουλιάτος).