Πέμπτη, 08 Οκτώβριος 2015 14:15

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΣ: Με αγιασμό ξεκίνησε και επίσημα η νέα χρονιά

Γράφτηκε από τον
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΣ: Με αγιασμό ξεκίνησε και επίσημα η νέα χρονιά

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο η Ακαδημία Πάμισος.


Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στο χώρο των αποδυτηρίων του δημοτικού σταδίου Μεσσήνης, όπου έδωσαν το "παρών" παίκτες από την ανδρική ομάδα, αλλά και τα τμήματα υποδομής, καθώς και πολλοί γονείς.
Ακόμη παραβρέθηκαν εκτός από τα μέλη της διοίκησης, ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Ηλίας Πετρόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, ο πρόεδρος του Πάμισου Γιώργος Πετρουλάκης και ο παράγοντας Τάκης Φιλόπουλος, το μέλος της Δ.Σ. της ΕΠΣΜ και πρόεδρος της επιτροπής του πρωταθλήματος παλαιμάχων Νίκος Ρούτσης, αλλά και κάποιοι από τους χορηγούς της ομάδας.
Μετά τον αγιασμός σύντομο χαιρετισμό ενόψει της νέας χρονιάς απηύθυναν οι κ.κ. Οικονομίδης, Πετρόπουλος, Πετρουλάκης, ο Τάκης Βασιλόπουλος, που είναι ένας από τους χορηγούς της ομάδας και ο πρόεδρος Γιώργος Καπερώνης.

Τοποθέτηση προβολέων

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Ηλίας Πετρόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το αίτημα της ομάδας για την τοποθέτηση προβολέων στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης θα γίνει πραγματικότητα, σημειώνοντας ότι το έργο θα υλοποιηθεί σε διάστημα 3 μηνών.

Φιλικό προετοιμασίας

Στο αγωνιστικό κομμάτι να σημειωθεί ότι φέτος τη θέση του γενικού αρχηγού έχει αναλάβει ο Μιχάλης Μπαρούς, την τεχνική καθοδήγηση της ανδρικής ομάδας έχει  ο Κώστας Δημόπουλος και στις ομάδες υποδομής, οι Βαγγέλης Κουρεντζής, Βασίλης Αλεβίζος και Γιώργος Βλάχος.
Η ανδρική ομάδα έδωσε φιλικό αγώνα το περασμένο Σάββατο με τον Παπαφλέσσα Αμφειας τον οποίο κέρδισε με 3-0. Στην Ακαδημία Πάμισος δεν στέκονται στο αποτέλεσμα, αλά στο γεγονός ότι η ομάδα έδειξε θετικά στοιχεία και είναι έτοιμη για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής.