Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2015 12:42

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-1: Με φάουλ του Χρ. Τρίψα διατηρήθηκε στην κορυφή

Γράφτηκε από τον

Ο Χρήστος Τρίψας κατάφερε να παραβιάσει την εστία της Ανδρούσας και να οδηγήσει τον Πάμισο στην 5η σερί νίκη του σε ισάριθμους αγώνες.


Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός στο 67' με απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρτερολιώτη και πέτυχε το 0-1, αξιοποιώντας την υπεροχή που είχε μέχρι εκείνο το σημείο ο Πάμισος.
Με αυτό το αποτέλεσμα οι Νησιώτες διατηρήθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' τοπικής (μαζί με την Πύλο) και συνεχίζουν την πορεία τους προς τη διεκδίκηση του τίτλου.
Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς και επιχειρούσαν με αντεπιθέσεις να παραβιάσουν την εστία του Κωνσταντακόπουλου, όμως δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν. Είχαν μια αξιόλογη ευκαιρία στο 85' να φέρουν το ματς στα ίσια, όμως ο Φαράντος που βρέθηκε στην περιοχή αντί να "κόψει" την μπάλα σε Θεοδωσόπουλο και Βλαχόπουλο, προτίμησε να σουτάρει και ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.
Διαιτητής ο Πλακογιάννης.
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Καρτερολιώτης, Κρεμμύδας, Μπαλόπουλος, Γκούνης, Φαράντος, Μαραγκούλιας (40' λ.τρ. Καλογερόπουλος), Μουλαβασίλης (73' Βοσνάκης), Ηλιόπουλος, Σταματόπουλος (65' Θεοδωσόπουλος), Ζάκκας, Βλαχόπουλος.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Φιλόπουλος (55' Χελάς), Μπερερής, Μωράκης, Κορομηλάς, Τζανετέας, Μπαλαλάς (40' Χρ. Τρίψας), Τσουλάκος, Σαραντόπουλος, Γεωργιόπουλος, Τουρλίδας (60' Ι. Τρίψας).