Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2015 12:58

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΔΩΡΙΟ 3-0: Με άνετη νίκη, παρέμεινε κοντά στην κορυφή

Γράφτηκε από τον

Όπως και πριν από μία εβδομάδα στην Καλαμάτα επί του Απόλλωνα, έτσι και το Σάββατο η Κυπαρισσία κέρδισε με το ίδιο σκορ 3-0 το Δώριο και παραμένει κοντά στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.


Η Τριφυλιακή ομάδα, αρχικά μπήκε μουδιασμένα στον αγώνα, αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοση της και κατόρθωσε στα τελευταία λεπτά του α' ημιχρόνου να πάρει προβάδισμα στο σκορ με 2-0.
Στην επανάληψη, είχε ανάλογο ξεκίνημα, όπως στο α' μέρος, όμως σιγά - σιγά ανέβαζε ρυθμό και κατάφερε στα τελευταία λεπτά να εδραιώσει τη νίκη με ένα ακόμη γκολ.
Το Δώριο, αγωνίστηκε με απουσίες βασικών παικτών, καθώς ο προπονητής Γιάννης Αντωνόπουλος δεν είχε στη διάθεση του, τους Ι. Γκότση, Γιαννουκάκη και Κωτσάκη, ενώ και κάποια παιδιά που έπαιξαν, είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Παρά τα προβλήματα προσπάθησε στη διάρκεια του αγώνα για το καλύτερο. Σε γενικές γραμμές στάθηκε καλά στο παιχνίδι, αλλά πλήρωσε τα λάθη σε τρεις περιπτώσεις.

Τα γκολ

Στο 37' ο Δ. Γεωργιόπουλος αξιοποίησε από μπαλιά του Αργυρόπουλου, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή απέφυγε τον Δήμα και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-0. Στο 45' ο Παπαγεωργίου μετά από κάθετη πάσα του Αργυρόπουλου, κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με σουτ μέσα απόν την περιοχή "έγραψε" το 2-0. Στο 88' από μπαλιά του Κωνσταντόπουλου ο Ζαφείρης με σουτ πέτυχε το τελικό 3-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Γιαννόπουλος, Γκούμας, Τσαούση.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Δ. Γεωργιόπουλος, Γιαννόπουλος, Ανδρουτσής, Μιτρόφ, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόλλιας (62' Κωνσταντόπουλος), Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου (79' Ζαφείρης), Μιλοσέσκι.
ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Γεωργακόπουλος (46' Κ. Γεωργιόπουλος), Γκιάτα, Αθ. Γκότσης, Μεμά, Τσαμούρης, Παπαδόγιαννης, Ξυδιάς (67' Λιόγας), Μωράκης, Ψωρομύτης, Βασιλόπουλος.