Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2015 13:12

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-2 Δεν τον ζαλίζει η κορυφή - Εκανε το "5 στα 5" σε ένα επεισοδιακό ματς

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Τσάτσο και Μπίζο, ο Τσικλητήρας πέρασε το… μπλόκο των Γαργαλιάνων και συνεχίζει χωρίς βαθμολογικές απώλειες στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Η ομάδα της Πύλου επικράτησε με 2-1 του Τέλλου Αγρα (το γκολ ο Νικολόπουλος) σ' ένα ματς που είχε ένταση, αποβολές πεντάλεπτη διακοπή στο 82' και επεισόδια μεταξύ παικτών και φιλάθλων..
Να τα πάρουμε όμως με τη σειρά.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τσικλητήρας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 17' με πέναλτι του Τσάτσου που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Μικελάτου από τον Γεωργακόπουλο.
Σε αυτή τη φάση η Πύλος υποστηρίζει ότι ο αντίπαλος έπρεπε να δει την κόκκινη κάρτα ως τελευταίος παίκτης και όχι κίτρινη.
Στο 45' ο Νικολόπουλος με κεφαλιά (έπειτα από σέντρα του Χούτου) έφερε το ματς στα ίσα.
Στο 57' όμως ο Μπίζος επίσης με κεφαλιά (από σέντρα του Τσάτσου) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Στο 80' ο ρέφερι Αλεξέας απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Φίλαι και με απευθείας κόκκινη το Νάτση.
Οι αποβολές μεγάλωσαν την ένταση που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και στο 82' ο ρέφερι αναγκάστηκε να διακόψει για πέντε λεπτά τον αγώνα.  Διότι σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα, διέκρινε αψιμαχίες στο χώρο έξω από τα αποδυτήρια, όπου η ασφάλεια είναι υποτυπώδης.
Εγιναν, όπως λέει ο διαιτητής, υπεράνθρωπες προσπάθειες από ανθρώπους και των δύο ομάδων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, διότι είχαν μπει άτομα στον αγωνιστικό χώρο από το γήπεδο του μπάσκετ, όπου φιλοξενούσε αγώνα.
Η ένταση δεν έλειψε και στο φινάλε του ματς με "γαλλικά" ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, αλλά και από την κερκίδα.

Σοβαρός τραυματισμός Χονδρογιάνννη

Ο Τσικλητήρας πήρε τη νίκη σε μια έδρα που η Κυπαρισσία άφησε δύο βαθμούς, αλλά δεν μπορεί να χαρεί όσο θα ήθελε, αφού στο 90' τραυματίστηκε ο Χονδρογιάννης και εκφράζονται φόβοι για ρήξη χιαστών.
Το ματς διαιτήτευσε ο Αλεξέας με βοηθούς τον Τσίρμπα και την Τσαούση.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σταθάς, Ανδρώνης, Μερκούρης, Γεωργακόπουλος (38' λ.τρ. Γεωργόπουλος), Χούτος, Μπούρδος, Πότσης, Φιλάι, Παγώνης, Ντινιωτάκης, Νικολόπουλος (70' Σικαλιάς),
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Χονδρογιάννης (90' λ.τρ. Κουτίβας), Μπίζος, Χοτζάι, Γρ. Παπαγεωργίου, Ν. Παπαγεωργίου, Τσώνης (55' Δούνιας), Νάτσης, Μικελάτος (78' Ανταλής), Τσάτσος, Διακουμής.