Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2015 14:51

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-2: Mεγάλο διπλό με υπογραφή Μπαρτσελό

Γράφτηκε από τον

Ο Μπαρτσελό έδωσε την περασμένη εβδομάδα την πρώτη νίκη στο Μιλτιάδη (1-0 τον Ολυμπιακό) και χθες υπέγραψε και το παρθενικό διπλό στην Α' τοπική.

Η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας επικράτησε με 1-2 του Διαβολιτσίου και διεύρυνε στις τρεις αγωνιστικές το αήττητο σερί. Αντίθετα ο ΑΟΔ παραμένει χωρίς βαθμό και μετά από αυτή την ήττα, η παραμονή γίνεται εξαιρετικά δύσκολη.
Στο χθεσινό ματς ο Μιλτιάδης χτύπησε στο ξεκίνημα. Μόλις στο 2' ο Μπαρτσελό με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 και στο 10' ο ίδιος παίκτης με φάουλ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 30' επίσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάλια και μέχρι το ημίχρονο είχαν τρεις ευκαιρίες με Βουρνά, Μάρη και Δημόπουλο για να ισοφαρίσουν.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Διαβολίτσι συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο Μιλτιάδης με καλή αμυντική τακτική, κράτησε το προβάδισμα και πανηγύρισε μια σπουδαία από όλες τις απόψεις νίκη.
Το μόνο αρνητικό ο τραυματισμός του Γαλάνη, μόλις στο ξεκίνημα του αγώνα, Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Τσοπανάκη.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μητσέας, Καστριτσέας (55' Θεοδωρόπουλος), Γερμάνης, Π. Δημητρίου, Κωστόπουλος, Βεργόπουλος, Δημόπουλος (55' Δασκαλάκης), Μαρής, Βουρνάς, Πάλλιας (70' Χριστόπουλος), Παπαλέξης.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Δημόπουλος, Ανδρώνης, Μπάλλας, Ζώτος, Γαλάνης (2' λ.τρ. Σταματόπουλος), Αναστασόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μεμά (78' Αθανασόπουλος), Μπαρτσελό (75' Καρδάσης), Γεωργιόπουλος.