Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 16:52

ΑΙΑΣ - ΜΕΘΩΝΗ 3-1: Καθάρισε στο πρώτο ημίωρο

Γράφτηκε από τον

Αξιοποιώντας τρεις από τις ευκαιρίες που δημιούργησε στη διάρκεια του ματς, ο Αίας επικράτησε με 3-1 της Μεθώνης.


Η Καλαματιανή ομάδα σημείωσε τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη της, βάζοντας τις βάσεις από το πρώτο ημίωρο, όταν και προηγήθηκε με 3-0, μόλις στο 29ό λεπτό.
Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα κατάφερε να κρατήσει όσο μπορούσε μακριά από την εστία του Τσιγάρου τους επιθετικούς της Μεθώνης με εξαίρεση ένα γκολ, που δέχτηκε στο 72' και πήρε το τρίποντο.
Η Μεθώνη, δημιούργησε ευκαιρίες για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Σε δύο καλές στιγμές στο α' 45λεπτο και ισάριθμες στο β' μέρος ευτύχησε να σκοράρει μόνο μία φορά και έτσι έφυγε χωρίς βαθμό, από την Καλαμάτα.

Τα γκολ

Στο 5' ο Αντωνόπουλος με πλασέ άνοιξε το σκορ, στο 25' ο Ζέρβας με σουτ σημείωσε το 2-0 και στο 29' ο Αντωνόπουλος με φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής πέτυχε το 3-0. Η Μεθώνη μείωσε σε 3-1 στο 72' με σουτ του Τσατά μέσα από την περιοχή.

Οι ευκαιρίες

Στο 15' ατομική ενέργεια και συρτή σέντρα του Μπαμπαλή, ο Μπουντάς σούταρε για να αποκρούσει εξ επαφής ο Τσιγάρος. Στο 20' ο Εμμανουήλ με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 80' ο Παππάς μετά από ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και αντί να "κόψει" την μπάλα στον Τσατά, που ήταν στο πέναλτι, έκανε το διαγώνιο σουτ και μπλόκαρε ο Τσιγάρος.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Νίκας, Κασκάνης και Μπασιλάρης.
ΑΙΑΣ:  Τσιγάρος, Π. Μάραντος, Τριάντος, Καραγιάννης, Βουρλάκος, Αλεξαναδρόπουλος, Αντωνόπουλος, Στραβάκος (63' Παπαθεοδωρίδης), Ζέρβας (83' Λαγωνικάκος), Πουλουπάτης, Αντεμάϊ (70' Ζαγαρέλος).
ΜΕΘΩΝΗ: Κανελλόπουλος, Σαμπάνι, Κατσούλης, Βασιλόπουλος, Κουφός, Παππάς, Τσατάς, Εμμανουήλ, Καλδής (71' λ.τρ. Μουδάκης), Μπουντάς, Μπαμπάλης (46' Κοντογόνης).