Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2015 18:18

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΕΡΑΝΗ 2-5: Δεύτερη σερί νίκη με εντυπωσιακό σκορ

Γράφτηκε από τον

Δεύτερη σερί νίκη, επίσης με ευρύ σκορ σημείωσε η Εράνη, χθες το απόγευμα κερδίζοντας στην έδρα του, το Νέο Αρι με 5-2.


Η Φιλιατρινή ομάδα παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης παιχνίδι με παιχνίδι και στα δύο τελευταία κατόρθωσε να το συνδυάσει με  νικηφόρα αποτελέσμα.
Η ομάδα του Αρι, πάλεψε στο μεγαλύτερο διάστημα για να διεκδικήσει τη νίκη, κατάφερε να προηγηθεί με 1-0, μετά το 2-2 είχε την ευκαιρία να περάσει ξανά μπροστά στο σκορ, αλλά δεν την αξιοποίησε και μετά τα τρία γκολ που δέχτηκε ήταν λίγο δύσκολο να παλέψει έως το τέλος για κάτι θετικό. Βέβαια στην ομάδα φωνάζουν για το πέναλτι που κέρδισε η Εράνη ότι είχε προηγηθεί φάουλ στον Παντελόπουλο στο κέντρο σχεδόν του γηπέδου και στην εξέλιξη της φάσης ο Ι. Καλογερόπουλος προώθησε την μπάλα με το χέρι πριν του γίνει το πέναλτι. Επίσης το 4 γκολ υποστηρίζουν ότι νωρίτερα υπήρχε οφσάιντ, όπως και στο 5 γκολ, δεν υπήρξε φάουλ.
Η αξιολόγη φάση για γκολ που δημιούργησε ο Νέος Αρις ήταν στο 60' όταν ο Ι. Σκαλιώτης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Αθανασόπουλο, όμως σούταρε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Τα γκολ

Στο 15' από πάσα του Παντελόπουλου ο Γρίβας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 28' ο Π. Σπυρόπουλος με φάουλ λίγο έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 32' ο Ι. Καλογερόπουλος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από αμυντικό πέτυχε το 1-2. Στο 38' ισοφάρισε σε 2-2 ο Μαρκόπουλος επίσης με πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2. Το κέρδισε ο Παντελόπουλος όταν απέφυγε αντίπαλο και αυτός έπιασε την μπάλα με το χέρι. Στο 61' με μακρινό σουτ ο Ι. Καλογερόπουλος έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Εράνη κάνοντας το 2-3. Στο 70' και στο 75' από κάθετες πάσες του Αντ. Καλογερόπουλου ο Διονυσόπουλος με πλασέ μέσα περιοχή σημείωσε το 2-4 και ο Ι. Καλογερόπουλος με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσαν το τελικό 2-5.
Διαιτητής ήταν ο Γιαννόπουλος.
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Κοσμάς, Αρβανίτης, Σαρρής, Καναλουπίτης, Γεωργαντάς (72' Π. Σκαλιώτης), Αναστασόπουλος, Μαρκόπουλος, Γρίβας, Κατσιμαγκλής (30' Μουτσούλας), Ι. Σκαλιώτης, Παντελόπουλος (65' Ε. Σπηλιώτης).
ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Αλμπαν, Μιχαλακόπουλος, Σταθόπουλος (46' Αντ. Καλογερόπουλος), Κώτσος, Ανδρεόπουλος (46' Κίτο), Καραχάλιος, Π. Σπυρόπουλος, Ι. Καλογερόπουλος, Διονυσόπουλος (80' Κασπίρης).