Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2015 18:55

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 0-1: Εκανε... σεφτέ στις νίκες με Κάνιστρα

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 0-1: Εκανε... σεφτέ στις νίκες με Κάνιστρα

Ιστορική νίκη έκανε η Αναγέννηση Παραλίας, προχθές στο Πεταλίδι, κερδίζοντας με 1-0 τον Απόλλωνα Πεταλιδίου.


Η Καλαματιανή ομάδα στην πρώτη της συμμετοχή στην Α1 τοπική, ευτύχησε στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος να πετύχει την πρώτη της νίκη και μάλιστα εκτός έδρας.
Μια νίκη που εκτός από ιστορική, είναι και σημαντική τόσο από βαθμολογικής πλευράς, όσο και ψυχολογικής και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα στη συνέχεια.
Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε στο 74' ο Κάνιστρας με σουτ έξω από την περιοχή, αν και βρήκε λίγο σε σώμα αμυντικού, χωρίς όμως να αλλάξει πολύ η πορεία της προς τα δίχτυα.
Ο Απόλλωνας δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα όπως θα επιθυμούσε, έχοντας μια ισοπαλία στην πρεμιέρα (3-3 με Νέο Αρι) και μια ήττα τη 2η αγωνιστική (4-0 με Αίαντα) και τα δύο ματς εκτός έδρας, προσπάθησε στον πρώτο αγώνα στο γήπεδο του να πάρει τη νίκη, όμως δεν αξιοποίησε κάποια από τις ευκαιρίες που είχε στη διάρκεια του 90λεπτου ώστε να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο Κάνιστρας θα μπορούσε να βρει δίχτυα και στο α' μέρος, όταν στο 25' βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μπεκιάρη, όμως το σουτ σχεδόν από το σημείο του πέναλτι κατάφερε να αποκρούσει ο Μπεκιάρης.
Η ομάδα του Πεταλιδίου έχασε κλασική ευκαιρία στο 89' για να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Ξαρχάκος εκτέλεσε φάουλ και ο Θεριός που βγήκε στην πλάτη των αμυντικών έκανε το πλασέ, όμως η μπάλα "έγλειψε" το κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Το ματς διαιτήτευσαν οι Πλακογιάννης, Τσίρμπας, Γεωργαντάς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Μπεκιάρης, Ε. Χρονόπουλος, Φλέσσας, Πετρόπουλος, Καπρουλάς, Κοστόφ (73' Δημητρουλόπουλος), Κ. Κορμπής, Παναγόπουλος, Γ. Κορμπής (76' Μπογκντάνι), Ξαρχάκος, Σκαφιδάς (85' Θεριός).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Πανταζής, Παπαγεωργίου, Χάντζος, Γυφτέας, Δουρούμης (89' Παπανικολόπουλος), Αντωναίος, Κάνιστρας, Καρούμπας (66' Ταμπάκης), Ράτσεβ, Τριανταφυλλάκης.