Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2015 12:00

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μόνο νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μόνο νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Ο Τσικλητήρας ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική, αλλά και του κυπέλλου Μεσσηνίας για δεύτερη σερί χρονιά και δείχνει ότι μπορεί να κρατήσει δύο… καρπούζια σε μια μασχάλη.


Η ομάδα της Πύλου μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, ενώ έχει προκριθεί στους "4" του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια τη "Μαύρη Θύελλα". Για να φθάσει στα ημιτελικά απέκλεισε κατά σειρά Α.Ε. Αβίας, Αναγέννηση Παραλίας και Μεσσηνιακό.
Στην Α' τοπική οι πέντε νίκες είναι με Μιλτιάδη, Ολυμπιακό Καλαμάτας, Διαβολίτσι,  Ανδρούσα και Τέλλο Αγρα.  Ετσι συγκατοικεί με τον Πάμισο στο ρετιρέ της βαθμολογίας που επίσης έχει κάνει το "5 στα 5".
"Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά με στόχο να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Ακόμα έχουμε πάρα πολλούς αγώνες και είναι νωρίς", λέει ο Νίκος Κακαλέτρης για το νικηφόρο σερί του Τσικλητήρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε και τη προχθεσινή δύσκολη νίκη επί του Τέλλου Αγρα, σ' ένα ματς που είχε ένταση, αποβολές και αψιμαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.
"Ηταν μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Λειτουργήσαμε πολύ καλά και αντεπεξήλθαμε στις δυσκολίες και στην κούραση, γιατί ήταν το τρίο το παιχνίδι σε διάστημα μιας εβδομάδας. Κερδίσαμε δίκαια, αφού ήμασταν σαφέστατα καλύτεροι και θα μπορούσε η νίκη να έρθει και πιο εύκολα".
Η συνέχεια για το φιλόδοξο σύλλογο περιλαμβάνει το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, όπου θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Νάτσης, αλλά και ο Χονδρογιάννης. Ο τελευταίος τραυματίστηκε στο φινάλε του προχθεσινού αγώνα και εκφράζονται φόβοι για ρήξη χιαστών.
Ο άτυχος παίκτης επρόκειτο να υποβληθεί χθες σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.