Τετάρτη, 14 Οκτώβριος 2015 17:55

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Χαμηλοί τόνοι παρά την πορεία… πρωταθλητισμού

Γράφτηκε από τον

Mε τους τρεις βαθμούς έφυγε το Σάββατο από την Καλαμάτα ο Εθνικός επικρατώντας 1-0 του μέχρι πρότινος αήττητου Πανθουριακού.

Αυτό ήταν το πρώτο διπλό για την ομάδα του Μελιγαλά που μετρά τέσσερις νίκες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Α' τοπικής.
Συγκεκριμένα, έχει το απόλυτο στο γήπεδό της με Απόλλωνα Καλαμάτας (4-1), Μεσσηνιακό (3-0), Σπερχογεία (4-1) και εκτός ηττήθηκε από το Δώριο (2-0) και την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε τον Πανθουριακό. 
Ετσι φιγουράρει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και σε απόσταση μιας νίκης από την κορυφή. 
"Εχουμε ποιοτικούς παίκτες, έναν προπονητή που εργάζεται, η διοίκηση είναι οργανωμένη και ο κόσμος ανταποκρίνεται, όπως φαίνεται με την παρουσία του στο γήπεδο. Πιστεύω λοιπόν ότι το ξεκίνημα ήταν αναμενόμενο", λέει στο "Ν" ο πρόεδρος του Εθνικού Βασίλης Σακκάς, ο οποίος παρά την πορεία πρωταθλητισμού κρατά χαμηλούς τόνους
"Δεν αγχωνόμαστε για τίποτα. Ο στόχος είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν είναι στις σκέψεις μας το πρωτάθλημα. Θέλουμε να έχουμε μια ήρεμη χρονιά και παράλληλα να αναδείξουμε τους μικρούς σε ηλικία παίκτες από τις ακαδημίες". 
Αγωνιστικά, ο Εθνικός προετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Α.Ο. Φαραί. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Μουστάκας και ο τραυματίας Λάγιος, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Χρ. Γεωργιόπουλου.