Πέμπτη, 15 Οκτώβριος 2015 12:28

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Επιστρέφουν Κερμενίδης και Παναγιωτόπουλος με Παναργειακό

Γράφτηκε από τον

Δύο σημαντικές επιστροφές παικτών μετρά ο Κώστας Κλάδης στην "Μαύρη Θύελλα", η οποία προετοιμάζεται για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναργειακό (4 μ.μ.) γήπεδο Μεσσηνιακού, για την 4η αγωνιστική της Γ' εθνικής.


Ο Νίκος Κερμενίδης (φωτό) και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, προπονήθηκαν κανονικά χθες για πρώτη φορά και έτσι τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους για το ντέρμπι της Κυριακής.
Οι δύο παίκτες είχαν χτυπήσει την περασμένη Τετάρτη στο ματς Κυπέλλου με την Σπερχογεία και απουσίασαν από το ματς πρωταθλήματος στο Λουτράκι την περασμένη Κυριακή. Η απουσία τους μάλιστα ήταν αισθητή καθώς ο μεν Κερμενίδης είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας στην μεσαία γραμμή ενώ ο Παναγιωτόπουλος αποτελεί μια αξιόπιστη λύση στην επιθετική γραμμή.
Ο Κλάδης λοιπόν ξεκίνησε να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς της Κυριακής υπολογίζοντας στους δύο παίκτες, ενώ θα λείψει μόνο ο τραυματίας Κραστότσεφ.
Στο Κυριακάτικο ματς οι Μεσσήνιοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το 3 στα 3 στην έδρα τους, γνωρίζοντας πάντως ότι ο Παναργειακός διαθέτει μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, η οποία μάλιστα αναμένεται καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι αφού αρκετές μεταγραφές έγιναν το τελευταίο μόλις 20ήμερο.
Ωστόσο στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το ματς της Κυριακής. Εκεί όπου ζητούμενο θα είναι να διατηρηθεί η καλή αμυντική λειτουργία των προηγούμενων αγώνων (η Καλαμάτα δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ στο πρωτάθλημα) και ταυτόχρονα να υπάρξει βελτίωση στο δημιουργικό κομμάτι ώστε να έρθει η πολυπόθητη νίκη.