Πέμπτη, 15 Οκτώβριος 2015 13:10

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Πλήγμα με Ντίνο Γαλάνη που υπέστη κάταγμα περόνης

Γράφτηκε από τον

Την ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε στο Διαβολίτσι ο Μιλτιάδης καθώς κέρδισε με 2-1 την τοπική ομάδα, πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και έφτασε τους 7 βαθμούς σε πέντε αγώνες.


Οι «μελανόλευκοι» ωστόσο δεν χάρηκαν όσο θα ήθελαν το σπουδαίο διπλό στο Διαβολίτσι καθώς στο πρώτό λεπτά του αγώνα τραυματίστηκε ο Ντίνος Γαλάνης με τον τραυματισμό του να αποδεικνύεται τελικά πολύ σοβαρός.
Ο νεαρός παίκτης έχει υποστεί κάταγμα περόνης και θα χάσει μεγάλο μέρος της φετινής χρονιάς (εκτός για 3-4 μήνες), με την διοίκηση το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες του να του συμπαραστέκονται αυτές τις μέρες και να του εύχονται όσο το δυνατό πιο καλύτερη και γρήγορη ανάρρωση.
«Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα εύχεται περαστικά στον Ντίνο Γαλάνη. Αγωνιστικά, πήραμε ένα σπουδαίο διπλό απέναντι σε μια καλή ομάδα που αδικείται από την θέση της», τόνισε ο προπονητής του Μιλτιάδη Κώστας Λαμπρόπουλος.
Η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας ετοιμάζεται πλέον για το εντός έδρας παιχνίδι με την Ανδρούσα. Το κλίμα είναι αισιόδοξο μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα ενώ - πλην του Γαλάνη - δεν θα υπάρχουν άλλες απουσίες παικτών.