Πέμπτη, 04 Ιούλιος 2013 19:00

Στις 27 Ιουλίου η "πρώτη" του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον




Το Σάββατο 27 Ιουλίου θα γίνει τελικά η πρώτη προπόνηση του Μεσσηνιακού εν όψει της νέας χρονιάς που θα τον βρει και πάλι μετά από πέντε χρόνια στη Γ' εθνική.

Αυτό αποφάσισε ο προπονητής Δημήτρης Τσάκωνας μαζί με τους συνεργάτες του Ελβιο Μάνα και Γιώργο Κατσούλη, αφού πρώτα έμαθαν πως η έναρξη του πρωταθλήματος πηγαίνει για τις 22 Σεπτεμβρίου.
Σε ότι έχει να κάνει με το έμψυχο δυναμικό μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί πέντε παίκτες και έχουν αποχωρήσει επίσης πέντε.
Οι Αγγελος Μπαστακός, Ηλίας Μερκούρης, Στέλιος Σπανός, Δήμος Νινιός, Γιάννης Πετρόγιαννης θα φορούν τη νέα χρονιά τα πράσινα, ενώ από την άλλη παρελθόν έχουν αποτελέσει οι Γιάννης Καλογερόπουλος, Αντώνης Καλογερόπουλος, Βασίλης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Σταματόπουλος και Ηλίας Τσουλάκος.
Παράλληλα θα αποδεσμευτούν και οι Στάθης Αρβανίτης και Διονύσης Δημόπουλος που θα κληθούν να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία.
Από εκεί και πέρα σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι περιπτώσεις των Κυριάκου Πουλάκου και Αρη Σταματελόπουλου που πρέπει να θεωρούνται παίκτες του Μεσσηνιακού. Τέλος, δεν υπήρξε χθες κάποια εξέλιξη με τον Αντώνη Κωνσταντόπουλο, με την πλευρά πάντως του Μεσσηνιακού να εκφράζει την αισιοδοξία της πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο 27χρονος αμυντικός θα συνεχίζει να φορά τα πράσινα.