Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 19:15

Νέα αναβολή στην υπόθεση Τσιμικλή, γενικός αρχηγός ο Παπανικολόπουλος στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Νέα αναβολή στην υπόθεση Τσιμικλή, γενικός αρχηγός ο Παπανικολόπουλος στην Καλαμάτα

Ο Νικήτας Παπανικολόπουλος θα αναλάβει τελικά το πόστο του γενικού αρχηγού στην "Μαύρη Θύελλα". Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας έχει δεχθεί την σχετική πρόταση από τον Ράλλη, είναι διατεθειμένος να αναλάβει και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας από την διοίκηση της ομάδας.
Από εκεί και πέρα, νέα αναβολή είχαμε σήμερα στην υπόθεση Τσιμικλή, καθώς ο μέσος της Καλαμάτας θα απολογηθεί τελικά την επόμενη Πέμπτη στην πειθαρχική επιτροπή της Ενωσης Β' και Γ' εθνικής.
Να θυμίσουμε ότι ο Τσιμικλής, που αυτό το διάστημα υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο που του έγινε από το ΕΣΚΑΝ μετά το ματς με τον Φωστήρα στις 12 Μαϊου.
Ο Μεσσήνιος ποδοσφαιριστής είναι βέβαιος για την αθώωση του μιας και η εν λόγω ουσία που βρέθηκε θετικός, μπορεί να προέρχεται από μεγάλη δόση καφέ ή από κάποια βιταμίνη ή από ένα αντιφλεγμονώδες φάρμακο.
Από εκεί και πέρα, τα επόμενα 24ώρα αναμένεται να δοθεί οριστικό τέλος στο σίριαλ που έχει να κάνει με την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Οι πρώτες επαφές του Ράλλη με τους Κακαλέτρη και Σακελλαρόπουλο, δεν έφεραν συμφωνία και η επόμενη τους συνάντηση θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση.
Όσο περνούν οι μέρες πάντως, οι πιθανότητες παραμονής των δύο τεχνικών όλο και μειώνονται...