Πέμπτη, 04 Ιούλιος 2013 19:52

Νέο ξεκίνημα ο Κεραυνός Καλαμάτας με τον Τάσο Χαρίτο στον πάγκο

Γράφτηκε από τον


Μία νέα προσπάθεια γίνεται φέτος στον Κεραυνό Καλαμάτας και οι πρώτες κινήσεις δείχνουν πως ο πήχης θα μπει ψηλά στο προσεχές πρωτάθλημα της Β' τοπικής.

Καταρχήν η θέση του προπονητή καλύφθηκε με τον Τάσο Χαρίτο, ο οποίος τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Καλαμάτας.
Ο νεαρός προπονητής σημειώνει πως γίνεται μία αξιόλογη προσπάθεια από τη διοίκηση και εκφράζει την αισιοδοξία του για την επόμενη χρονιά. Στόχος όπως επισημαίνει είναι μία καλύτερη πορεία από πέρυσι (όπου η ομάδα σώθηκε στις τελευταίες αγωνιστικές), όμως "δεν θα πούμε όχι αν στην πορεία μας προκύψει κάτι καλύτερο".
Ηδη ο Κεραυνός έχει προχωρήσει στην πραγματοποίηση τεσσάρων μεταγραφών. Συγκεκριμένα έχουν αποκτηθεί οι Χρήστος Νιάρχος (μέσος από Διαβολίτσι), Δημήτρης Παντελόπουλος (μέσος από Φαραί), Θοδωρής Κουτσαντώνης, Ακης Παπαγεωργίου (αμυντικοί από Ηρακλή Καλαμάτας).
Επίσης είναι κλεισμένες άλλες τρεις μεταγραφές και παράλληλα θα αποκτηθούν άλλοι 2-3 παίκτες. Συνάμα ο βασικός κορμός από το περσινό ρόστερ έχει παραμείνει.
Ο Κεραυνός Καλαμάτας θα δηλώσει συμμετοχή στο κύπελλο Μεσσηνίας, ενώ η προετοιμασία υπολογίζεται πως θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου.