Παρασκευή, 05 Ιούλιος 2013 13:04

Νέα ισχυρή διοίκηση στον Παναρκαδικό, βάζει στόχο την Σούπερ Λίγκα

Γράφτηκε από τον
Νέα ισχυρή διοίκηση στον Παναρκαδικό, βάζει στόχο την Σούπερ Λίγκα

Νέο ισχυρό Δ.Σ. ανέδειξε η γενική συνέλευση του Παναρκαδικού, με την διοίκηση να βάζει στόχο, αρχικά την άνοδο στην Β' εθνική και στην συνέχεια στην Σούπερ Λίγκα! Το ιστορικό σωματείο φαίνεται ότι αποκτά οικονομική επιφάνεια με την μεσολάβηση του Δημήτρη Παυλή, αφού έχει έλθει σε συνεννόηση με δύο επιφανείς επιχειρηματίες μηχανολόγους. Οι δύο νέοι επενδυτές είναι από την κεντρική Ελλάδα.
Η γενική συνέλευση έγινε μέσα σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα.
Ο απερχόμενος πρόεδρος της ομάδας, Νώντας Ψυχογιός, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, τόνισε ότι αποχωρεί από την ομάδα χωρίς να έχει χρέη και καλωσόρισε τον Δημήτρη Παυλή και τους συνεργάτες του, ενώ δήλωσε ότι θα είναι κοντά στην προσπάθεια που θα κάνουν.
Ο Δημήτρης Παυλής πήρε το βήμα και μίλησε για την "κίνηση" που έγινε με τους επενδυτές που θα πάρουν την ομάδα. Στο τέλος ψήφισαν όσοι ήταν στη γ.σ. και έβγαλαν το νέο Δ.Σ. αφού προηγουμένως δήλωσαν όσοι ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα και τα ονόματα που προτάθηκαν από τον Δημήτρη Παυλή.
Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους εξής 11:
Γιώργο Κορδοπίτουλα, Βασίλη Κούβαλη, Δημήτρη Κοσκολό, Αργύρη Κωστούρο, Γιώργο Μάρκο, Χρήστο Μιχαλόπουλο, Κώστα Νακόπουλο, Γιώργο Ρουμελιώτη, Δημήτρη Τζανή, Νίκο Τότση, Επαμεινώνδα Ψυχογιό.
Εξελεγκτική επιτροπή
Δημήτρης Κωστόγιαννης, Ανδρέας Ντούβας, Παρασκευάς Ορφανός, Γιώργο Θεοδωράκης.
Τακτικά μέλη
Βασίλης Κούβαλης, Δημήτρης Κοσκολός, Αργύρης Κωστούρος, Γιώργος Μάρκος, Κώτας Νακόπουλος, Γιώργος Ρουμελιώτης, Δημήτρης Τζανής, Νίκος Τότσης, Επαμεινώνδας Ψυχογιός.
Αναπληρωματικά μέλη
Γιώργος Θεοδωρακάκης, Γιώργος Κορδοπίτουλας, Χρήστος Μιχαλόπουλος