Κυριακή, 18 Οκτώβριος 2015 01:00

Μαρινάκης: «Η σημερινή ΑΕΚ είναι απάτη!» 

Γράφτηκε από τον
Μαρινάκης: «Η σημερινή ΑΕΚ είναι απάτη!» 

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε με αρκετά σκληρή γλώσσα για την τωρινή ΑΕΚ, τονίζοντας μάλιστα πως η σημερινή Ένωση είναι απάτη!

 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι μεγάλες νίκες, είναι απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Αυτή η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη, είναι ιστορική ομάδα. Η μεγάλη ΑΕΚ, ήταν η ΑΕΚ του Μπάρλου και του Νικολαΐδη και κάποιων άλλων παιδιών οι οποίοι είχαν επενδύσει. Η σημερινή ΑΕΚ, δυστηχώς είναι μια απάτη. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και οι αλήθειες πρέπει να καταγράφονται. Μακάρι αυτοί που διοικούν σήμερα την ΑΕΚ να είχαν επενδύσει για να ξανακάνουν την ΑΕΚ μεγάλη. Αλλά πως να το κάνεις αυτό όταν έχεις αφήσει την ομάδα να πέσει στη Γ' Εθνική και να έχει φεσώσει όλο τον κόσμο».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός βασίζεται με σταθερά βήματα και πίστη στις επιτυχίες. Είμαστε ακόμα στην αρχή, τα καλύτερα έρχονται. Όπως έχω πει επανειλημμένες φορές συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και συνεχίζουμε με πίστη.Τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ καλά, εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας που μπορούν να εξελιχθούν σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να συνδυάσει πρωτάθλημα, Champions League και Κύπελλο: «Το έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός αυτό κι άλλες φορές. Στα δύσκολα θα προσπαθήσουμε με πολλή δουλειά και όραμα».

Για τον κόσμο: «Ήταν καταπληκτικοί για ακόμη μια φορά. Ήταν σα να βλέπαμε παιχνίδι Champions League. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Πηγή: gazzetta.gr