Δευτέρα, 19 Οκτώβριος 2015 15:14

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-1: Πρώτος εκτός έδρας βαθμός με Μουλαβασίλη

Γράφτηκε από τον

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν το Σάββατο στον Πύργο Μιλτιάδης και Ανδρούσα μένοντας στο 1-1.

Ηταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, αφού κάθε μία από τις δύο ομάδες είχε τις στιγμές της για να φτάσει στο τρίποντο. Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Αναστασόπουλο, για να ισοφαρίσει στο β' μέρος ο Μουλαβασίλης για την Ανδρούσα. Με αυτό τον βαθμό η ομάδα του Πύργου έφτασε τους 8, έχοντας κάνει αρκετά καλό ξεκίνημα, ενώ για την Ανδρούσα ήταν η πρώτη της ισοπαλία και έφτασε τους 4 βαθμούς.
Το σκορ άνοιξε στο 10' με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή του Αναστασόπουλου που έκανε το 1-0.

Δοκάρι με Φαράντο

Στο πρώτο μέρος πάντως η ομάδα του Μιχάλη Φασουλή πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 22' το σουτ του Φαράντου χτύπησε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού και στη συνέχεια τη μπλόκαρε ο Καλογήρου.
Στο 30' η κεφαλιά του Γεωργιόπουλου δεν βρήκε στόχο.
Ο Μιλτιάδης απείλησε στο 37' με τον Σωτηρόπουλο να πιάνει την κεφαλιά που δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 40' η Ανδρούσα είχε μία ακόμη καλή στιγμή με το σουτ του Ηλιόπουλου να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κώστα Λαμπρόπουλου έλεγξε τον ρυθμό και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα (συγκριτικά με το α' μέρος), όμως οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 70' μετά από σέντρα του Πατσιώτη και πλασέ του Μουλαβασίλη στο δεύτερο δοκάρι.

Δύο δοκάρια στο φινάλε
με Γεωργιόπουλο, Μπαρσελό

Στο φινάλε του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι είχαν δύο μεγάλες στιγμές να πάρουν το τρίποντο... Στο 85' το φάουλ του Μπαρσελό τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 88' ο Γεωργιόπουλος έπιασε ένα γυριστό σουτ με την μπάλα να χτυπά και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι!
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Νικολόπουλου και των βοηθών του Παναγιωτόπουλου και Τσοπανάκη.
Επίσης ο Μιχάλης Φασουλής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων και στο διαιτητικό τρίο για την καλή τους παρουσία στην αναμέτρηση.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Δημόπουλος, Ζώτος, Μπάλλας, Ανδρώνης, Αναστασόπουλος, Σταματόπουλος, Μεμά (75' Καρδάσης), Σωτηρόπουλος (70' Σταθόπουλος), Γεωργιόπουλος, Μπαρσελό.
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Μουλαβασίλης, Κρεμμύδας, Μπαλόπουλος, Γκούνης, Γεωργιόπουλος, Φαράντος, Ζάκκας (79' Βοσνάκης), Ηλιόπουλος, Βλαχόπουλος, Πατσιώτης.