Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 09:59

Προβλημάτισε με Παναργειακό η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον
Προβλημάτισε με Παναργειακό η "Μαύρη Θύελλα"

Μετά το καλό ξεκίνημα και τους 7 βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος η Καλαμάτα είχε προχθές την ευκαιρία να κερδίσει τον Παναργειακό στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.


Ωστόσο η Μεσσηνιακή ομάδα τα βρήκε δύσκολα απέναντι στους «πράσινους», έχασε την μάχη της μεσαίας γραμμής και τελικά έχασε και το παιχνίδι με 1-0.
Η συνολική εικόνα του αγώνα έδειξε πως η Καλαμάτα είχε πρόβλημα στην μεσαία γραμμή, τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά, με αποτέλεσμα να έχει τον έλεγχο ο Παναργειακός στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του αγώνα. Από την άλλη πλευρά, οι Μεσσήνιοι σπατάλησαν τις 3-4 καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν στο ματς (ειδικά το δοκάρι στο 59' και η φάση του Αγγελόπουλου στο 89' είναι κλασικές) και τελικά έφυγαν με άδεια χέρια από το γήπεδο.
Όλα αυτά προβλημάτισαν τους «μελανόλευκους» που είδαν την ομάδα να παρουσιάζει κάποιες χτυπητές αδυναμίες, σε ένα πάντως δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα.

Ενδεχόμενο μεταγραφής

Η προχθεσινή εικόνα μάλιστα δεν αποκλείεται να οδηγήσει τους Μεσσηνίους σε μια ακόμη μεταγραφή, ενός χαφ που θα δυναμώσει την μεσαία γραμμή της ομάδας.

«Συγνώμη από τον κόσμο»

Ο προπονητής της Καλαμάτας Κώστας Κλάδης από την πλευρά του δήλωσε: «Σίγουρα κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι. Είχαμε όμως τις ευκαιρίες να το κερδίσουμε, αλλά πληρώσαμε την δυστοκία μας. Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας για την στήριξη και ζητάμε συγνώμη για το αποτέλεσμα. Θα δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι».

Χωρίς δράση την Κυριακή

Την προσεχή Κυριακή δεν θα έχουμε δράση στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής. Ο όμιλος της Καλαμάτας έχει τις πιο λίγες ομάδες και για αυτό έχει κάποια επιπλέον ρεπό, όπως την Κυριακή, ώστε να τελειώσει μαζί με τους άλλους ομίλους που έχουν περισσότερες ομάδες και περισσότερες αγωνιστικές. Το επόμενο ματς της Καλαμάτας είναι προγραμματισμένο για την 1η Νοεμβρίου, με την Ερμιονίδα εκτός έδρας, για την 5η αγωνιστική.
Στην Καλαμάτα βλέπουν λοιπόν τις 15 μέρες που μεσολαβούν ως το ματς με την Ερμιονίδα ως μια καλή ευκαιρία για επιπλέον δουλειά και βελτίωση.