Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2015 16:29

Επιτακτική ανάγκη για μεταγραφές στον Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο γήπεδό του είχε την Κυριακή ο Εθνικός, μένοντας στο 2-2 με τον μαχητικό Α.Ο. Φαραι.

Η ομάδα του Μελιγαλά μετρούσε μέχρι το ματς με τους νεοφώτιστους 3 νίκες ενώπιον του κοινού της κόντρα σε Απόλλωνα, Μεσσηνιακό, Σπερχογεία, ενώ την περασμένη αγωνιστική είχε νικήσει εκτός τον Πανθουριακό. Γι' αυτό και η ισοπαλία δεν λογίζεται ως θετικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι τα κρούσματα απειθαρχίας και οι συνεχείς αποβολές. Η διοίκηση ξεκαθαρίζει ότι αν ορισμένοι παίκτες δεν βελτιώσουν τη συμπεριφορά τους, τότε θα αναγκαστεί να λύσει τη συνεργασία τους μαζί τους.
Οι τιμωρίες σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς δημιουργούν άλλωστε μεγάλο πρόβλημα στη συγκρότηση της 11άδας, μιας και το ρόστερ είναι μικρό. Γι΄ αυτό και ο πρόεδρος Βασίλης Σακκάς δηλώνει ότι είναι επιτακτική ανάγκη η μεταγραφική ενίσχυση ώστε να καλυφθούν τα κενά.
Θυμίζουμε ότι οι Καρατζούλιας και Λόγιος είναι τραυματίες ο Σταθόπουλος απέχει για προσωπικούς λόγους και ο Κανελλόπουλος είναι τιμωρημένος. 
Απουσίες που μειώνουν αισθητά τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την αήττητη και τρίτη της βαθμολογίας Κυπαρισσία.