Παρασκευή, 23 Οκτώβριος 2015 12:18

Κοντά στον Γερμανό Σκίμπε η Εθνική Ελλάδας

Γράφτηκε από τον
Κοντά στον Γερμανό Σκίμπε η Εθνική Ελλάδας

Το όνομα αυτού, Μίκαελ Σκίμπε. Ο Γερμανός προπονητής φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Γκιρτζίκη για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

 

Ο Γερμανός, Μίκαελ Σκίμπε, φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Γκιρτζίκη για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Όλα συγκλίνουν με βάση τις τελευταίες πληροφορίες πως ο Γερμανός προπονητής θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γαλανόλευκης και θα την οδηγήσει στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο 50χρονος κόουτς, το όνομα του ακούγεται εντόνως το τελευταίο διάστημα και είναι από αυτούς που είχε ξεχωρίσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, θα αναλάβει το δύσκολο έργο να βγάλει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από το τέλμα και να το οδηγήσει εκ νέου σε μονοπάτια επιτυχίας.

Το συμβόλαιό του θα είναι σίγουρα μέχρι το τέλος των προκριματικών του Μουντιάλ και αν όλα έχουν πάει κατ' ευχήν και η Εθνική βρεθεί στα τελικά, τότε σίγουρα θα ανανεωθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Όσο για το χρηματικό, αναμένεται να φτάσει τις 600.000 ευρώ ετησίως, όσα δηλαδή και τα χρήματα που δίνει η ΕΠΟ.

Ο Σκίμπε έχει εμπειρία από πάγκο εθνικής ομάδας, έχοντας θητεύσει δίπλα στον Ρούντι Φέλερ στην Γερμανία από το 2000 ως το 2004. Δουλεύει από τα 23 του ως προπονητής, θητεύοντας στα τμήματα υποδομής της Σάλκε, της μοναδικής ομάδας που έπαιξε ποδόσφαιρο. Έκτοτε δούλεψε στην Ντόρτμουντ, στη Λεβερκούζεν, στη Γαλατάσαραϊ, στην Άιντραχτ, στην Εσκισεχίρ, στη Χέρτα, στην Καραμπούκσπορ και στην Γκρασχόπερς.

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, διότι όλοι θυμούνται τι συνέβη με τον Μπερντ Σούστερ που μέσα σε ένα μισάωρο χάλασε η συμφωνία με την ΕΠΟ, τότε θα κάνει το ντεμπούτο του στον γαλανόλευκο πάγκο στο φιλικό με το Λουξεμβούργο στις 13 Νοεμβρίου. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

Πηγή: sport24.gr