Παρασκευή, 23 Οκτώβριος 2015 13:11

ΠΑΜΙΣΟΣ: Να διευρύνει το νικηφόρο σερί την Κυριακή με Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παμίσου για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα στην Καλαμάτα.

Οι «πράσινοι» θα πάνε στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» με καλή ψυχολογία και με στόχο μια ακόμη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α' τοπικής.
Θυμίζουμε ότι ο Πάμισος έχει 6 νίκες σε ισάριθμα ματς μέχρι τώρα ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του ομίλου.
Στο ματς με τον Απόλλωνα επιστρέφει ο Τσουλάκος που δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο ματς με τον Τέλλο Αγρα για προληπτικούς λόγους ενώ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Ικανοποίηση
για το γήπεδο

Στο μεταξύ, η σπορά που έγινε το προηγούμενο διάστημα στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Μεσσήνης έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα, γεγονός που έχει γεμίσει ικανοποίηση τους ανθρώπους της ομάδας.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προπονητή των «πράσινων» Αντώνη Μαυρέα: «Το γήπεδο πλέον είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ευχαριστούμε την επιτροπή σταδίου και το δήμαρχο για την συνεργασία που έχουμε την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης αλλά και στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου».