Κυριακή, 07 Ιουλίου 2013 15:24

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παίρνει την ποδοσφαιρική ομάδα της Σπάρτης με στόχο την Α' εθνική

Γράφτηκε από τον
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παίρνει την ποδοσφαιρική ομάδα της Σπάρτης με στόχο την Α' εθνική

Την ποδοσφαιρική ομάδα της Σπάρτης αναλαμβάνει ο πρόεδρος του μπασκετικού Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος με στόχο να την πάει στην Α' εθνική! Οπως αναφέρει το flynews.gr ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στη Σπάρτη και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο του επιχειρηματία και πρώην προέδρου της ΑΕ Σπάρτης Δ.Νικόλαρου, με ενέργειες του οποίου έγινε η συνάντηση με τον ισχυρό άντρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

 

Εκεί λοιπόν με τη παρουσία άλλων παραγόντων αλλά και του Δημάρχου Σπάρτης κυρίου Αργειτάκου συζήτησαν το ενδεχόμενο ανάληψης της ιδιοκτησίας της ΑΕ Σπάρτης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.Τελικά αφού τον ενημέρωσαν λεπτομερώς για όλα τα θέματα της ομάδας, η συμφωνία επετεύχθη και το μεγάλο deal για το λακωνικό ποδόσφαιρο είναι γεγονός.Στα πρώτα κιόλας λόγια του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε σαφές ότι η ΑΕ Σπάρτης από τη Δευτέρα γυρίζει σελίδα και στόχος του είναι τα επόμενα τρία χρόνια η ομάδα να βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας από την ερασιτεχνική κατηγορία που αγωνίζεται τώρα. 

Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες του FLY FM 89.7 και του flynews.gr ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε εντολή στο Δ.Νικόλαρο ο οποίος και θα είναι υπεύθυνος και το δεξί του χέρι στην ομάδα τουλάχιστον τη πρώτη χρονιά, να ξεκινήσει από αύριο κιόλας τη δουλειά και να μη χαθεί χρόνος.

Οσον αφορά στο θέμα του προπονητή, ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ρασιάς, είναι κοντά στο να αναλάβει.Μάλιστα οι συζητήσεις ήδη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να ανακοινωθεί και επίσημα. Τη Δευτέρα αναμένεται να συσταθεί το νέο Διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ Σπάρτης.

έλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκτός από την ομάδα ζήτησε και ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Σπάρτης για τα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,τα πολιτιστικά δρώμενα,το Σαϊνοπούλειο αμφιθέατρο αλλά και για άλλες δραστηριότητες. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αμέσως μετά τη συνάντηση ο κύριος Γιαννακόπουλος κατευθύνθηκε προς τις θαλάσσιες περιοχές του Νομού και μάλιστα του πρότειναν και είδε συγκεκριμένα οικόπεδα καθώς ενδιαφέρεται να αποκτήσει εξοχική κατοικία στην περιοχή.