Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2013 13:32

Περιμένουν ανάκαμψη στον Ολυμπιακό Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι έμεινε μακριά από τις νίκες ο Ολυμπιακός Καλαμάτας και μάλιστα δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία από τη Σπερχογεία. Ετσι οι "ερυθρόλευκοι" βρέθηκαν 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή, όμως αυτό δεν τους στεναχωρεί ιδιαίτερα αφού ο αρχικός τους στόχος δεν ήταν ο πρωταθλητισμός.
Σίγουρα όμως η ομάδα πρέπει να ξαναβρεί το καλό της πρόσωπο και αυτό απαιτεί βελτίωση σε όλους τους τομείς. Στο πρόσφατο ματς με τη Σπερχογεία η Καλαματιανή ομάδα πλήρωσε την αδράνεια της στις στημένες φάσεις, κάτι που τονίζει και ο εκ των προπονητών της ομάδας Μιχάλης Φασουλής.
"Δεν έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα μας, που εξακολουθεί να λειτουργεί ιδανικά. Ομως κάτι οι απώλειες, κάτι οι γιορτές που μας αποσυντόνισαν  έφεραν αυτά τα άσχημα αποτελέσματα.
Εχουμε όμως εμπιστοσύνη στα παιδιά και δεν γίνεται να ξέχασαν τη μπάλα τις τελευταίες 20 ημέρες. Υπάρχουν δυνατότητες και είμαι βέβαιος πως θα ανακάμψουμε", επισημαίνει ο Χωραϊτης τεχνικός.
Ο Ολυμπιακός πλέον επικεντρώνεται στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Τέλλο Αγρα στους Γαργαλιάνους, που έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας.
Ο Μπαλαλάς θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ δεν είναι ανησυχητικό ένα διάστρεμμα που υπέστη ο Μωράκης. Παράλληλα να επισημάνουμε πως το ντεμπούτο του έκανε ο Βασίλης Μπακέας που υπολογίζεται κανονικά για το ματς των Γαργαλιάνων.
Επίσης αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα παίξει φέτος ο Πετσόπουλος που σε λίγες ημέρες θα κληθεί να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.
Τέλος, να αναφέρουμε πως στις προπονήσεις του Ολυμπιακού συμμετέχει και ο 19χρονος μέσος της Χώρας Νίκος Τσαναλίας και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί από την Καλαματιανή ομάδα.
  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ