Σάββατο, 24 Οκτώβριος 2015 18:03

Μοιρασιά χωρίς γκολ για Καλλονή και Λεβαδειακό (0-0)

Γράφτηκε από τον

Πήγε για να μη χάσει στη Μυτιλήνη και τα κατάφερε ο Λεβαδειακός παίρνοντας το μεσημέρι του Σαββάτου (24/10) τον βαθμό της ισοπαλίας με το 0-0 από την Καλλονή.

 

Ένα αποτέλεσμα που δεδομένα δεν χαροποίησε τους γηπεδούχους. Ήθελαν διακαώς τη νίκη, ήταν καλύτεροι, το πάλεψαν, αλλά η υπεροχή τους ήταν ανούσια μια και δεν έκαναν ούτε μία κλασική ευκαιρία.

Οι παίκτες του Θαλή Θεοδωρίδη έδειξαν για άλλη μία φορά πως έχουν τρομερό πρόβλημα στη δημιουργία. Δεν μπορούσαν με κανένα τρόπο να γίνουν απειλητικοί. Μπαργκάν και Γεωργίου ήταν εντελώς ακίνδυνοι, ο Μανούσος αποκομμένος και ο Σάμπα έμοιαζε να προσπαθεί μόνος του.

Αυτό πιστώνεται, βέβαια, και στην τακτική του Άκη Μάντζιου, που φρόντισε να κλείσει κάθε πιθανό διάδρομο. Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του έμοιαζε να βολεύεται με τον βαθμό, δεν κυνήγησε κάτι παραπάνω και κατάφερε να παραμείνει αήττητος για τέταρτο σερί ματς.

Ελάχιστες φάσεις είχε το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να είναι πολύ αργές στον τρόπο που αναπτύσσονταν και να μοιάζουν σχεδόν ακίνδυνες.

Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν με κάθε τρόπο τον Μάντζιο. Ωστόσο, εκείνος μπορούσε να τροφοδοτηθεί μόνο εκτός περιοχής. Το αποτέλεσμα ήταν απλώς να κερδίζουν κάποια κόρνερ, κανένα εκ των οποίων όμως δεν οδήγησε σε ουσιαστική ευκαιρία.

Όσον αφορά την Καλλονή μετά το πρώτο τέταρτο του ματς ανέβηκε. Πήρε τα ηνία του αγώνα και άφησε σε ρόλο κομπάρσου τους Βοιωτούς. Κυκλοφορούσε την μπάλα, αλλά τίποτα περισσότερο.

Κυρίως επιχείρησε να απειλήσει με τα σουτ και τα στημένα του Σάμπα. Ήταν, όμως, προβλέψιμη η ανάπτυξή της μια και ο Λεβαδειακός δεν επέτρεπε στους Λέσβιους να κάνουν παιχνίδι από τα άκρα.

Δεν άλλαξαν πολλά στο δεύτερο ημίχρονο. Η Καλλονή καιγόταν για το αποτέλεσμα κι έτσι πήρε το ρίσκο να βγει μπροστά και να κάνει παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που έδειχνε να βολεύεται με την ισοπαλία.

Οι Μυτιληνιοί είχαν την μπάλα στην κατοχή τους, προσπαθούσαν από τα δεξιά κυρίως να επιτεθούν, αλλά δεν κατάφερνα να δημιουργήσουν φάσεις γιατί δεν είχαν τον παίκτη που θα έκανε μία προσωπική ενέργεια και θα δημιουργήσει ρήγμα.

Οι παίκτες του Θεοδωρίδη δεν μπορούσαν με τίποτα να πατήσουν περιοχή. Οι Βοιωτοί αμύνονταν εξαιρετικά και τους εξωθούσαν έτσι στο να κάνουν μόνο σουτ εκτός περιοχής, τα οποία είτε έφευγαν άουτ είτε κατέληγαν εύκολα στην αγκαλιά του Τσιντώτα.

Προς τα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι βγήκαν όσο μπορούσαν μπροστά. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό. Πίεσαν άναρχα και ο Τσιντώτας δεν χρειάστηκε ούτε να επέμβει σε μία φάση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), βοηθοί οι Γρεβένης (Χαλκιδικής) και Λάμπρου (Αν. Αττικής), ενώ τέταρτος ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής).

Κίτρινες: 7' Μπαργκάν, 39' Καλτσάς, 45' Σαμπά - 24' Τριποτσέρης, 68' Νικολάου, 82' Μαχαίρας, 88' Ναβάρο

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θαλής Θεοδωρίδης): Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Καλτσάς, Κεϊτά, Σάμπα, Γεωργίου, Μπαργκάν (83' Μπουρούς), Μανούσος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Μαχαίρας (83' Ρομέου), Τριποτσέρης, Ουόν, Μανωλάς, Στάθης, Νικολάου, Φαβάλι (68' Γιάχιτς), Ναβάρο (90'+1 Μίνγκας), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR