Δευτέρα, 08 Ιούλιος 2013 17:35

Θέμα με Μανιάτη στον Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Αβέβαιη θεωρείται πλέον η παραμονή του Χρήστου Μανιάτη (φωτό αριστερά) στον Εθνικό Μελιγαλά. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός έχει δεχτεί δύο δελεαστικές προτάσεις από ομάδες εκτός Μεσσηνίας και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Η μία σύμφωνα με πληροφορίες είναι η Ενωση Ερμιονίδας που θα λάβει μέρος στη Γ' εθνική και η δεύτερη ομάδα είναι από την Αθήνα, που επίσης μετέχει σε εθνική κατηγορία.
Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι ο Μανιάτης είχε συμφωνήσει για τη ανανέωση της συνεργασίας του με τον Εθνικό. Τώρα όμως θα ενημερώσει τους διοικούντες για την προοπτική που ανοίγεται, αφού οικονομικά οι προτάσεις είναι τέτοιες που δύσκολα μπορεί να αρνηθεί. Ο ίδιος δηλώνει στο περιβάλλον του ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που του έχουν φερθεί οι παράγοντες της ομάδας και θα ζητήσει την κατανόηση τους ώστε να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Αν αποχωρήσει ο Μανιάτης, θα πρέπει να αλλάξει και ο σχεδιασμός του Εθνικού που στην παρούσα φάση κινείται για γκολκίπερ, μέσο και επιθετικό. Οι στόχοι που έχουν εντοπιστεί είναι εκτός Μεσσηνίας (σ.σ. Αρκαδία) και εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις.
Στο μεταξύ παρελθόν αποτελεί οριστικά από τον Εθνικό ο Τάκης Καρατζούλιας που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Δώριο. Δύσκολα θα παραμείνει και ο Νίκος Μακρυνιώτης που συζητά επίσης με το Δώριο.