Τρίτη, 27 Οκτώβριος 2015 19:14

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Θα κριθούν πολλά στα ντέρμπι", εκτιμά ο Φώτης Παναγόπουλος

Γράφτηκε από τον

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Κυπαρισσία νίκησε την Κυριακή με το εντυπωσιακό 4-1 τον Εθνικό Μελιγαλά και παραμένει σε απόσταση δύο βαθμών από τους πρωτοπόρους της Α' τοπικής Πάμισο και Τσικλητήρα Πύλου.


Η περσινή πρωταθλήτρια Μεσσηνίας μετρά έξι νίκες (οι 4 συνεχόμενες) και μία ισοπαλία σε εφτά αγωνιστικές και δείχνει αποφασισμένη να κατακτήσει εκ νέου τον τίτλο.
Φέτος όμως δεν έχει αντίπαλο μόνο τους Νησιώτες, αλλά και τον Τσικλητήρα.
"Πιστεύω ότι θα κριθούν πολλά στα ντέρμπι. Και ο Πάμισος και η Πύλος είναι καλές ομάδες και θα παλέψουν για το πρωτάθλημα. Ακόμα βέβαια είναι νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα. Ακόμα και να ήμασταν πρώτοι, δεν θα σήμαινε ότι θα πάρουμε σίγουρα το πρωτάθλημα". λέει ο Φώτης Παναγόπουλος.
Ο έμπειρος επιθετικός του ΑΟΚ ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για την ανατροπή με τον Εθνικό, ισοφαρίζοντας στο 44'.  Μάλιστα αγωνίστηκε βασικός παρότι στο προηγούμενο ματς με το Μεσσηνιακό υπέστη βαρύ διάστρεμμα.
Οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών έκαναν λόγο για απουσία δύο εβδομάδων, όμως ο Παναγόπουλος, κατάφερε με θεραπείες - όπως μας είπε ο ίδιος- να επιστρέψει πολύ νωρίτερα Για τη συνέχεια ο Φ. Παναγόπουλος αισιοδοξεί ότι: "Θα είμαστε καλύτεροι, αφού αρχίζουμε και βρίσκουμε ρυθμό. Στο ξεκίνημα θέλαμε λίγο χρόνο για να αποκτήσουμε χημεία, μιας και έχουν έρθει νέα παιδιά. Πλέον πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα".
Η Κυπαρισσία στρέφει πλέον την προσοχή της στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανθουριακό, όπου θα αγωνιστεί πλήρης (με εξαίρεση τον μόνιμα απόντα Ντιόπ), μιας και ο Γαργαρώνης που αποχώρησε προχθές τραυματίες αναμένεται να είναι έτοιμος.