Πέμπτη, 29 Οκτώβριος 2015 17:02

Τέλος ο Κλάδης από την "Μαύρη Θύελλα" - "Φεύγω για προσωπικούς λόγους" λέει ο Μεσσήνιος τεχνικός

Γράφτηκε από τον

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της "Μαύρης Θύελλας" υπέβαλλε σήμερα ο Κώστας Κλάδης. Ο Μεσσήνιος τεχνικός ανακοίνωσε πριν λίγο την απόφαση του αυτή στους παίκτες της ομάδας την οποία αποχαιρετά επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.


Συγκεκριμένα ο Κλάδης δήλωσε: Προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να παραιτηθώ από την Καλαμάτα. Ευχαριστώ τον κ. Ράλλη και την διοίκηση της ομάδας για την συνεργασία καθώς και τον φροντιστή Δημήτρη Δρακόπουλο που αποτελεί πραγματικό κόσμημα για την ομάδα.
Καθώς και τους συνεργάτες μου Δημήτρη Χαντζή, Ιωσήφ Λουκά και Χαράλαμπο Μπαμπαλή που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να παρουσιαστεί άψογη η ομάδα στο πρωτάθλημα.
Ευχαριστώ τους παίκτες για την άψογη έως τώρα συνεργασία. Ήρθαν καλοί ποδοσφαιριστές με καλό μέταλλο και με φιλοδοξίες χάρη στις προσπάθειες του κ. Ράλλη. Αφήνω την ομάδα σε καλή κατάσταση με αισιοδοξία για το μέλλον. Ευχαριστώ τους φιλάθλους και τους Bulldogs που είναι συγκινητικοί και αποτελούν την ψυχή της ομάδας. Ευχαριστώ και όλα τα ΜΜΕ για την συμπαράσταση τους και το ότι ήταν συνέχεια κοντά στην ομάδα. Εύχομαι στην Καλαμάτα καλή συνέχεια και να βρεθεί εκεί όπου ανήκει".