Παρασκευή, 30 Οκτώβριος 2015 13:06

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παραμένει 1,5 χρόνο αήττητη στο πρωτάθλημα! - Απολογισμός 35 νίκες και 4 ισοπαλίες

Γράφτηκε από τον

Η ισοπαλία που έφερε την 3η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος με τον Τέλλο Άγρα μέχρι τώρα αποδεικνύεται αρκετή για να κρατά την Κυπαρισσία μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' τοπικής.


Και αυτό γιατί Πάμισος και Πύλος έχουν κάνει το απόλυτο, 21 βαθμούς σε 7 ματς, με την Τριφυλιακή ομάδα να ακολουθεί πάντως σε απόσταση βολής, με 19 βαθμούς.
Η Κυπαρισσία λοιπόν δεν βρίσκεται στην κορυφή, ωστόσο αφενός παραμένει γερά στο παιχνίδι του τίτλου και αφετέρου εξακολουθεί να διατηρεί ζωντανό ένα σπάνιο ρεκόρ που δεν έχει καμιά άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα η Τριφυλιακή ομάδα παραμένει αήττητη στην Α' τοπική για περισσότερο από 1,5 χρόνο, από τις 12 Απριλίου του 2014, όταν είχε χάσει με 1-0 από την Πάμισο στη Μεσσήνη. Το ματς εκείνο είχε γίνει στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής με τον Πάμισο να κερδίζει 1-0 με γκολ του Πατσιώτη στο 82' και ουσιαστικά να παίρνει τον τίτλο στην Α' τοπική.
Στις δύο αγωνιστικές που απέμεναν τότε για το φινάλε η Κυπαρισσία έκλεισε με δύο νίκες το πρωτάθλημα.
Την περσινή σεζόν η Τριφυλιακή ομάδα πήρε αήττητη τον τίτλο με απολογισμό 27 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 30 αγώνες, για να χάσει τελικά την άνοδο στην Γ' εθνική στον άτυχο αγώνα μπαράζ με την Σπάρτη στο γήπεδο του Περιστερίου (ήττα 2-3 από 2-0).
Θυμίζουμε τις τρεις ισοπαλίες της πέρυσι, που ήταν κατά σειρά με Εράνη, Απόλλωνα, Πάμισο, όλες εκτός έδρας και όλες στον πρώτο γύρο!
Στο φετινό πρωτάθλημα η Κυπαρισσία μετρά 6 νίκες και μια ισοπαλία, διατηρώντας επίσης το αήττητο στο πρωτάθλημα.
Συνολικά δηλαδή από τις 12 Απριλίου του 2014 και την ήττα στην Μεσσήνη, η Τριφυλιακή ομάδα έχει παίξει 39 αγώνες πρωταθλήματος και μετρά 35 νίκες, 4 ισοπαλίες και καμιά ήττα, απολογισμός πραγματικά εντυπωσιακός.

Η προσοχή στο ματς
με τον Πανθουριακό

Η Κυπαρισσία έχει στρέψει πλέον την προσοχή της στο αυριανό εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Πανθουριακό, όπου θα αγωνιστεί πλήρης, με εξαίρεση τον μόνιμα απόντα Ντιόπ. Στόχος της Τριφυλιακής ομάδας να δώσει συνέχεια στις καλές τελευταίες εμφανίσεις και να πετύχει μια ακόμη νίκη με την οποία θα μείνει κοντά ή και θα πιάσει την κορυφή, ανάλογα και με τα αποτελέσματα των πρωτοπόρων Παμίσου και Πύλου. Να θυμίσουμε ότι η Κυπαρισσία είναι δύο βαθμούς πίσω από τις δύο ομάδες της κορυφής που προαναφέρθηκαν.