Τρίτη, 09 Ιούλιος 2013 15:52

Η παιδική ομάδα του Ολυμπιακού Καλαμάτας πήρε την πρώτη θέση σε τουρνουά στους Μολάους

Γράφτηκε από τον

Την 1η θέση κατέλαβαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Καλαμάτας σε τουρνουά που συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο στους Μολάους.
Για τους νεαρούς αθλητές των τμημάτων υποδομής του "ερυθρόλευκου" συλλόγου ήταν μια πολύ καλή εμπειρία, γενικά από την παρουσία τους στο τουρνουά, όπου εκτός από τα παιχνίδια είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά δύο σπουδαίους Ελληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές και νυν προπονητές, τους Νίκο Σαργκάνη και Θεόδωρο Παχατουρίδη, οι οποίοι έχουν εργαστεί στις εθνικές ομάδες, με τον δεύτερο να είναι αυτή τη στιγμή προπονητή στην εθνική νέων.
Η φιλοξενία των υπευθύνων του τουρνουά ήταν άψογη, ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία πέρα από τα παιχνίδια του τουρνουά, να διασκεδάσουν, να κάνουν μπάνιο στην περιοχή Ελιά (8 χιλιόμετρα από τους Μολάους) εκεί που έμεινε η αποστολή της Καλαματιανής ομάδας.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός το Σάββατο πρώτη ημέρα του τουρνουά, γνώρισε δύο ήττες από την ομάδα των Μολάων με 3-1 και από τον Ερμή Καλαμάτας με 4-2.
Τη 2η ημέρα ο Ολυμπιακός, οι Μολάοι και ο Ερμής Καλαμάτας αγωνίστηκαν μεταξύ τους και οι "ερυθρόλευκοι" κέρδισαν και στα δύο παιχνίδια και κατέκτησε την πρώτη θέση του τουρνουά.
Οι προπονητές των τμημάτων υποδομής του "ερυθρόλευκου" συλλόγου Λεωνίδας Μούργος και Γιώργος Πολυμενέας είχαν στη διάθεση τους και χρησιμοποίησαν στα παιχνίδια τους Παναγιώτη Μασούρα, Γιάννη Γεωργουλάκο, Γιώργο Μπουρίκα, Κώστα Ζαχαρόπουλο, Χάρη Γιαννόπουλο, Ιγκλι Πάπα, Κλάϊντι Πάπα, Λουκά Μουχαρέμι, Χρήστο Δρούγα, Κώστα Κωνσταντόπουλο, Παναγιώτη Γουρνά, Περικλή Φράγκο και Μανώλη Βασιλείου.
Θυμίζουμε ότι στο τουρνουά συμμετείχαν αθλητές γεννηθέντες τα έτη 2001-2002-2003-2004.