Σάββατο, 31 Οκτώβριος 2015 09:35

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με Μπίλη στον πάγκο πάει για διπλό με Ερμιονίδα

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με Μπίλη στον πάγκο πάει για διπλό με Ερμιονίδα

Ο Λεωνίδας Μπίλης είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Κώστα Κλάδη στην τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας, με την συμφωνία του με την διοίκηση της Μεσσηνιακής ομάδας να ολοκληρώνεται μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.


Ο Μπίλης είναι 47 ετών και προηγούμενη ομάδα του ήταν η Νίκη Βόλου, όπου στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με τον Στέλιο Μανωλά. Την διετία 2009-2010 είχε εργαστεί ως βοηθός του Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ και του Καρτιέ στον Πανθρακικό. Έχει στεφθεί πρωταθλητής με τις ομάδες του Πιερικού, των Γιαννιτσών και του Αετού Σκύδρας, ενώ έχει πετύχει ανόδους στη Β΄ Εθνική με τον Τύρναβο και την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Έχει αρκετές επιτυχίες με συλλόγους της Βορείου Ελλάδας και έχει αναδείξει αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFApro. Είναι βέβαια ένας όχι ιδιαίτερα γνωστός προπονητής στο Μεσσηνιακό φίλαθλο κόσμο, μιας και δεν έχει εργαστεί στην Πελοπόννησο.
Ο Μπίλης αναμενόταν στην Καλαμάτα χθες το βράδυ και σήμερα το πρωϊ αναμένεται να δώσει το παρών στην τελευταία προπόνηση της Καλαμάτας πριν το αυριανό ματς με την Ερμιονίδα, η οποία θα γίνει στο γήπεδο του Ασπροχώματος.
O νέος τεχνικός της Καλαμάτας θα βρίσκεται την Κυριακή στο γήπεδο της Ερμιονίδας, με τον καταρτισμό της ομάδας να γίνεται ουσιαστικά από τους Ι. Λουκά και Μπάμπαλη που γνωρίζουν την ομάδα.
Το γήπεδο του Ασπροχώματος φιλοξένησε την χθεσινή προπόνηση της ομάδας που έγινε υπό τις οδηγίες των Ιωσήφ Λουκά και Μπάμπη Μπάμπαλη και θα φιλοξενήσει την Καλαμάτα και την επόμενη εβδομάδα, λόγω της σποράς στον τάπητα του Δημοτικού Σταδίου.
Σήμερα άλλωστε θα ξεκαθαρίσει και το αν θα καθίσει στον πάγκο την Κυριακή ο Μπίλης ή αν θα δει από την εξέδρα το ματς και το κοουτσάρισμα θα κάνουν οι Ι. Λουκάς και Μπάμπαλης.

Με στόχο το πρώτο
διπλό με Ερμιονίδα

Αύριο Κυριακή στις 3 μ.μ. η Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί από την Ερμιονίδα με στόχο να πετύχει το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα. Οι Μεσσήνιοι αγνοούν την νίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και έχουν 7 βαθμούς μέχρι τώρα στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής. Αύριο θα επιδιώξουν να πάρουν μια νίκη που θα τους δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια.
Η Ερμιονίδα μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στο ξεκίνημα και σίγουρα θα θέλει και αυτή από την πλευρά της να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα.
Ιλιεφ και Παναγιωτόπουλος θα είναι στην αποστολή που θα ανακοινωθεί μετά την τελευταία σημερινή προπόνηση ενώ θα λείψει για μια ακόμη φορά ο τραυματίας Κραστόβτσεφ.

Το πρόγραμμα
και οι διαιτητές

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων του 3ου ομίλου είναι οι εξής:
5η αγωνιστική
Σάββατο
Βύζας Μεγάρων - Κανάρης Νενήτων (3 μ.μ.)
Μαχαίρας, Λιαμπότης (Αθηνών), Σταυρούλιας (Δωδεκάνησα)

Κυριακή
Ηρακλής Ψαχνών - Χαλκίδα  (3 μ.μ.)
Μιαρής (Δωδεκανήσα), Κοντιζάς, Σινιοράκης (Πειραιά)
Παναργειακός - Λουτράκι  (3 μ.μ.)
Μπαϊρακτάρης, Νιδριώτης, Δέτση( Αθηνών)
Παρατηρητής στο ματς του Αργους θα είναι ο Μεσσήνιος Ανδρέας Μιχαλακέας
Σπάρτη - ΑΟ Λεβάντε (1 μ.μ.)
Καρυοφίλλης, Κουτσουμπού, Κοτζαμανίδης (Πειραιά)
Ερμιονίδα - Καλαμάτα  (3 μ.μ.)
Βλάχος, Γουργιώτης, Γκόντα (Αν. Αττικής)
Βάρδα - Παναρκαδικός  (3 μ.μ.)
Ρίππης, Γκαρτζονίκας, Φραγκούλης (Πρέβεζας)
Αιολικός - Δόξα Ν. Μανωλάδας (3.30 μ.μ.)
Κάτοικος, Γεωργακόπουλος (Αθηνών), Καλογερόπουλος (Χίου)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναρκαδικός    9-1    10
2 . Σπάρτη 6-2    8
-. Λουτράκι    5-2    8
4. Καλαμάτα    4-1    7
6. Παναργειακός    6-5    7
- . Χαλκίδα    2-3    7
7. Αιολικός    5-3        6
-. Βύζας Μεγάρων    5-8    6
9. Δόξα Ν. Μανωλάδας    4-4    5
10. Βάρδα    6-5    4
-. Κανάρης Νενήτων    1-5    4
12. Ηρακλής Ψαχνών    1-7    3
13. Ερμιονίδα    3-5    2
14. Λεβάντε    0-5    0