Κυριακή, 01 Νοέμβριος 2015 19:21

Εσπασε το... ρόδι η Ξάνθη, 3-1 τον Παναιτωλικό

Γράφτηκε από τον

Χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την 9η αγωνιστική, αλλά τα κατάφερε! Η Ξάνθη επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού την Κυριακή (1/11) και πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη στα Πηγάδια, παίρνοντας και σημαντική βαθμολογική «ανάσα».

 

 

Οι Ακρίτες πανηγύρισαν χάρη στα… στημένα, καθώς τα δύο πρώτα γκολ τους ήρθαν από απευθείας εκτελέσεις φάουλ, με το δεύτερο του Παπαστεριανού να είναι ένα από τα ωραιότερα που έχουμε δει στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ερέα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις.

 

Στον αντίποδα, ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με τον Μαρκόφσκι, αλλά φωνάζει δίκαια για γκολ του ίδιου παίκτη που ακυρώθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου λανθασμένα ως οφσάιντ.

 

Οι Αγρινιώτες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς ο Βιγιαφάνιες αποβλήθηκε στο 78’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Ματζουράκη να αποχωρεί για τα αποδυτήρια πριν τη λήξη του ματς, με παράπονα από τη διαιτησία.

 

Διαιτητής ήταν ο Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας), με βοηθούς τους Γεώργιο Γεωργιάδη (Κοζάνης) και Στυλιανό Τσολάκη (Αθηνών), ενώ τέταρτος ήταν ο Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών).

 

Κίτρινες: 69’ Γουάλας - 65’, 78’ Βιγιαφάνιες, 83’ Μάκος, 90’ Μύγας

 

Κόκκινη: 78΄Βιγιαφάνιες (2η κίτρινη)

 

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Φλίσκας, Φάρκας, Γουάλας, Παπαστεριανός, Λουσέρο (65’ Κρίστοφερ), Σολτάνι, Ερέα, Ντιμιτρόφ (58’ Νιέτο), Καπετάνος (86’ Ράνος).

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Παπαζόγλου, Κούσας, Κέβιν, Κουτρομάνος (84’ Βασιλείου), Μάκος, Πάουλο, Βιγιαφάνιες, Κάπελ (73’ Ρουσκουγιέδα), Μαρκόφσκι.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR