Τρίτη, 09 Ιούλιος 2013 19:09

Ανανέωσε ο Ηλιόπουλος, απολογήθηκε ο Τσιμικλής, κρούσεις σε Μεσσήνιους παίκτες κάνει η διοίκηση της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Το τεχνικό και… οργανωτικό τιμ της Καλαμάτας είναι σχεδόν έτοιμο, με τον Νίκο Κακαλέτρη προπονητή, τον Τάκη Σακελλαρόπουλο τεχνικό διευθυντή και τον Νικήτα Παπανικολόπουλο γενικό αρχηγό, ενώ ίσως έχουμε ακόμη την προσθήκη ενός συνεργάτη του Κακαλέτρη.
Σειρά παίρνουν λοιπόν οι ποδοσφαιριστές και η στελέχωση της "Μαύρης Θύελλας" για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Η αρχή στις ανανεώσεις των παικτών του βασικού κορμού έγινε τον Ιούνιο με τον Βασίλη Σκαρλάτο ενώ σειρά πήρε τώρα ο Κώστας Ηλιόπουλος. Ο έμπειρος μέσος μίλησε με τον Ράλλη, τα βρήκαν και έτσι θα φορά την φανέλα της Καλαμάτας και την νέα αγωνιστική περίοδο.
Στο πρωτάθλημα που τελείωσε ο Ηλιόπουλος είχε 18 συμμετοχές και 3 γκολ. Σειρά θα πάρουν εντός των ημερών οι υπόλοιποι παίκτες του βασικού κορμού (Ψυχογιόπουλο, Τσιμικής, Τσόπελας, Τριανταφυλλάκης). Φυσικά σε όλους έχει γίνει γνωστή η πρόθεση ανανέωσης ωστόσο μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να οριστικοποιήσουν και τυπικά την παραμονή τους στην ομάδα.

Τα μεταγραφικά…

Στα μεταγραφικά, πλην του Βασίλη Αθανασόπουλου, δεν υπάρχει ακόμη κάποια τελειωμένη περίπτωση. Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι άνθρωποι της Καλαμάτας κάνουν επαφές με όλους σχεδόν τους ελεύθερους Μεσσηνίους παίκτες.
Κρούση έγινε ακόμη και στον 37χρονο γκολκίπερ Σωτήρη Λυμπερόπουλο ενώ είναι δεδομένο το ενδιαφέρον για τους Αρι Γαλανόπουλο και Χρήστο Καλαντζή. Φυσικά οι τρεις αυτές περιπτώσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες, καθώς οι δύο πρώτοι είναι πολύ πιθανό να βρουν ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας ενώ ο Καλαντζής έχει δηλώσει πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και προς το παρών δεν έχει αλλάξει γνώμη. Αν πραγματοποιηθεί η απόκτηση έστω και ενός από τους τρεις παίκτες που προαναφέρθηκαν θα πρόκειται ασφαλώς για πολύ μεγάλη επιτυχία. Από εκεί και πέρα, η επαφή που έχει γίνει με τους Αντώνη και Γιάννη Καλογερόπουλο (έμειναν ελεύθεροι από τον Μεσσηνιακό) ήταν σε πολύ καλό κλίμα και η απόκτηση τους είναι πολύ πιθανή. Εξ ίσου πιθανή είναι και η απόκτηση του Αντώνη Κωνσταντόπουλου, ο οποίος φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στον Μεσσηνιακό.
Οσον αφορά τις θέσεις των ξένων, έχουν προταθεί αρκετοί παίκτες χωρίς να έχει παρθεί ακόμη οριστική απόφαση για κανένα.

Απολογήθηκε ο Τσιμικλής
και αισιοδοξεί για αθώωση

Ο Παναγιώτης Τσιμικλής απολογήθηκε σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Ένωσης Β' - Γ' εθνικής, για την υπόθεση ντόπινγκ στο ματς με τον Φωστήρα που είχε γίνει στις 12 Μαΐου.
Ο παίκτης της Καλαμάτας θα καταθέσει ξανά την άλλη Πέμπτη, προκειμένου να προσκομίσει στην επιτροπή και ιατρική βεβαίωση που θα αποδεικνύει την αθωότητα του. Θα ακολουθήσει η απόφαση της επιτροπής, με τον Μεσσήνιο παίκτη να αισιοδοξεί για αθώωση του.
Να σημειωθεί πως ο Τσιμικλής υπηρετεί στην στρατιωτική του θητεία που ολοκληρώνεται τον Φεβρουάριο του 2014. Ωστόσο αυτές τις μέρες παίρνει μετάθεση στην Καλαμάτα, οπότε θα είναι σε θέση να συνεπείς να συμμετέχει κανονικά στις δραστηριότητες της "Μαύρης Θύελλας" τη νέα χρονιά. Όλα αυτά με δύο προϋποθέσεις. Πρώτον ότι η διαφαινόμενη ανανέωση του με την ομάδα θα γίνει πραγματικότητα και δεύτερον ότι δεν θα τιμωρηθεί με μεγάλο χρονικό αποκλεισμό για την υπόθεση ντόπινγκ.