Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2015 14:47

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΔΩΡΙΟ 5-0: Με εύκολη νίκη έμεινε στην κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ - ΔΩΡΙΟ 5-0: Με εύκολη νίκη έμεινε στην κορυφή

Ο Πάμισος δεν σταμάτησε ούτε στο εμπόδιο του Δωρίου καθώς το Σάββατο το απόγευμα επικράτησε εύκολα με 5-0 στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης.

Ετσι οι «πράσινοι» του Αντώνη Μαυρέα διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας της Α' τοπικής, όπου ισοβαθμούν με την Πύλο. Εχουν πετύχει 8 νίκες σε ισάριθμα ματς και έχουν σημειώσει 29 γκολ χωρίς να έχει ακόμη παραβιαστεί η εστία τους στο πρωτάθλημα!
Στο ματς του Σαββάτου ο Πάμισος μπήκε δυνατά στο ματς και στο 8' ο Ι. Τρίψας άνοιξε το σκορ. Στο 15' ο Χελάς σημείωσε το 2-0 καθαρίζοντας ουσιαστικά από νωρίς το ματς. Στο 40' ο Γεωργιόπουλος διαμόρφωσε το 3-0 ενώ σειρά στην επανάληψη πήρα αρχικά ο Τσουλάκος στο 50' και ο Κουρούπης στο 55' οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.
Σε ένα ακόμη ματς λοιπόν ο Πάμισος συνδύασε νίκη, πολλά γκολ και καλή μπάλα ικανοποιώντας τους φιλάθλους του.
Διαιτητής ήταν ο Τουρλομούσης και βοηθοί οι Γεωργαντάς, Βρυώνης.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Ι. Τρίψας, Κορομηλάς, Τζανετέας (58΄ Κατσιβαρδέας), Μπερερής (38΄ Φιλόπουλος), Μωράκης, Γεωργιόπουλος, Χ. Τρίψας, Κουρούπης, Τσουλάκος (73΄ Τσώνης), Χελάς.
ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Γεωργιόπουλος (65' Λιόγας), Μεμά, Θ. Γκότσης, Γιαννουκάκης, Παπαδόγιαννης, Ξυδιάς Ψωρομύτης, Βασιλόπουλος, Μωράκης, Γεωργακόπουλος.