Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2015 17:51

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΡΑΝΗ 0-1: Πήρε το διπλό με Χρονόπουλο

Γράφτηκε από τον

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας παρέμεινε η Εράνη μετά την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της επί του Κεραυνού Καλαμάτας με σκορ 0-1.

Οι Φιλιατρινοί πήραν αυτό που ήθελαν δίχως να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων. Βέβαια η νίκη τους είναι πέρα ως πέρα δίκαιη, όμως η αναμέτρηση δεν είχε ρυθμό, ούτε και πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε στο πρώτο μέρος ο Ανδρέας Χρονόπουλος στη δεύτερη φετινή συμμετοχή του.
Από την άλλη ο Κεραυνός υπέστη την τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς στο γήπεδο, εκεί που δεν έχει πάρει ούτε βαθμό. Πάντως η χθεσινή ήττα ήταν εντός προγράμματος απέναντι σε μία ανώτερη ομάδα και η εικόνα του Κεραυνού δεν ήταν άσχημη μιας και πάλεψε το ματς.
Στο 5' το σουτ του Γεωργακόπουλου έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος. Μεγάλη ευκαιρία για την Εράνη στο 15' όταν ο Καλογερόπουλος με κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Διονυσόπουλο που βιάστηκε να σουτάρει και ο Ποτηριάδης μπλόκαρε.

Στο 39' το μοναδικό γκολ

Η λύση για την ομάδα του Δημήτρη Λίτσα που παρατάχθηκε με τρεις σημαντικές απουσίες (Α. Καλογερόπουλος, Π. Σπυρόπουλος, Κίτο) ήρθε στο 39' από στημένη φάση… Ο Γ. Καλογερόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ, στην περιοχή του Κεραυνού επικράτησε σύγχυση και ο Χρονόπουλος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει με σουτ το 0-1.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Βαγγέλη Σκουρλέτη μπήκε με πιο επιθετική διάθεση και στο 55' ο Τσορώνης δεν πρόλαβε για λίγο να πιάσει την προβολή από σέντρα του Κότση.
Η Εράνη μετά το 60' πήρε και πάλι τον έλεγχο, όμως αρκετοί από τους πρωτοκλασάτους παίκτες της ήταν σε μέτρια μέρα και δεν μπόρεσε να "κλειδώσει" το παιχνίδι.
Στο 58' μετά από γέμισμα του Μιχαλακόπουλου ο Διονυσόπουλος πήρε την κεφαλιά που έφυγε μόλις άουτ.
Μετά από δύο λεπτά το σουτ του Γ. Καλογερόπουλου απέκρουσε σε
κόρνερ ο Ποτηριάδης.

Με 10 ο Κεραυνός στο 74'

Στο 74' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω σωστής αποβολής του Γεωργακόπουλου για φάουλ στον Κασπίρη.
Μέχρι το φινάλε δεν έγινε κάτι αξιόλογο με τους Φιλιατρινούς να κρατούν την ουσία, που είναι οι 3 βαθμοί.
Πολύ καλή η διαιτησία του Πλακογιάννη και των βοηθών Μαντά και Μιχαλόπουλου.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ποτηριάδης, Σαμπιόν, Σώκαλης (72' Τσάκωνας), Γιαμαρέλος, Κουρκουτάς (46' Μυστριώτης), Τσορώνης (84' Λιάβαρης), Αναστασόπουλος, Κότσης, Σταθόπουλος, Νιάρχος, Α. Γεωργακόπουλος.
ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Αλμπάν, Μιχαλακόπουλος, Καραχάλιος, Αλεξανδρόπουλος, Κώτσος, Κασπίρης (76' Χ. Σπυρόπουλος), Χρονόπουλος (65' Χότι), Διονυσόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Ανδρεόπουλος (65' Σταθόπουλος).