Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2015 19:08

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Μετά τον Χρήστο Ρήγα πήρε και τον Άγγελο Κολομήτρα από την Νίκη Βόλου

Γράφτηκε από τον

Μετά την απόκτηση του Μεσσηνίου μέσου Χρήστου Ρήγα, για την οποία είχαμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η Καλαμάτα προχώρησε σήμερα σε μια ακόμη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα πριν λίγο η Μεσσηνιακή ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την μεταγραφή του Ρήγα αλλά και αυτή του Αγγελου Κολομήτρα που είχε μείνει  ελεύθερος από την Νίκη Βόλου.
Την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, οι Μεσσήνιοι πρόσθεσαν στο ρόστερ τους δύο μέσους προσδοκώντας να δυναμώσουν την ομάδα στο δημιουργικό κυρίως κομμάτι.
Ο Μεσσήνιος Χρήστος Ρήγας ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα τόσο στα χρόνια της Β' εθνικής, όσο και τη σεζόν 2012-2013 στην Γ' εθνική.
Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει παρουσίες στα πρωταθλήματα της Β' και Γ' εθνικής και με την απόκτηση του η Καλαμάτα προσθέτει στο ρόστερ ένα παίκτη που μπορεί να δώσει βοήθειες στο δημιουργικό κομμάτι.
Ο Άγγελος Κολομήτρας είναι 20 ετών και μόλις χθες έμεινε ελεύθερος από την Νίκη Βόλου στην οποία δεν είχε το χρόνο συμμετοχής που ήθελε. Στο παρελθόν έχει παίξει και στην Β' εθνική με την Νίκη Βόλου.