Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2015 19:11

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 3-1: Επιστροφή στις νίκες σ' ένα ματς με ένταση

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 3-1: Επιστροφή στις νίκες σ' ένα ματς με ένταση

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Εθνικός νίκησε 3-1 τον Αστέρα Αρφαρών και φιγουράρει στην 4η θέση της Α' τοπικής, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοβαθμούν με τον Μιλτιάδη στην 6η θέση.

Ο αγώνας είχε τραυματισμό, ένταση, δύο αποβολές και 18λεπτη διακοπή. Συγκεκριμένα, στο 61' τραυματίστηκε στο πρόσωπο ο Ηλίας Μουρούσιας και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου του έγιναν 9 ράμματα!
Στη φάση του τραυματισμού, ο Εθνικός πέτυχε το 2-1, με τον Αστέρα που έπαιζε με 10 παίκτες από το 35' (αποβλήθηκε ο Π. Χαραλαμπόπουλος) να διαμαρτύρεται για οφσάιντ και φιλάθλους να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο.
Ο ρέφερι Νικολόπουλος διέκοψε το παιχνίδι για 18 λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Στην επιστροφή του στο γήπεδο ο Ζέππος διαμαρτυρήθηκε και είδε τη 2η κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα ο Αστέρας να συνεχίσει το ματς με εννέα παίκτες.
Ενα λεπτό αργότερα έγινε το 3-1 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
Το 0-1 έγινε στο 15' με πλασέ του Καρύδη, έπειτα από κόρνερ του Μπούρα.
Στο 30' ο Θανόπουλος σέντραρε και ο Μουρούσιας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 61' από κεφαλιά του Μουρούσια, ο Πανταζής με πλασέ έκανε το 2-1 για τον Εθνικό και μετά τη διακοπή, ο Γεωργόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται και για την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Π. Χαραλαμπόπουλου (έπειτα και από υπόδειξη του βοηθού Τσουλάκου, ότι χτύπησε αντίπαλο).
Το ματς διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Τσουλάκο.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Καλλιντέρης, Παπαδόπουλος, Θανόπουλος, Μακρυνιώτης, Μπαστακός, Μουρούσιας (63' λ.τρ. Φωτιάδης), Γεωργόπουλος, Μουστάκας, Πανταζής (66' Σαραντόπουλος), Καραγιάννης, Κ. Κανελλόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Ματθαίος, Στ. Φέστας, Μπούρας (65' Πετρ. Χαραλαμπόπουλος), Π. Χαραλαμπόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ζέππος, Γρ. Τσιλίκος (60' Λυμπερόπουλος), Κ. Φέστας (58' Ηλ. Καπόγλης), Καρύδης, Γιαννακόπουλος, Π. Καπόγλης.