Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2015 20:58

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-0: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Γράφτηκε από τον

Ηρακλής και Αίας έμειναν στο 0-0 χθες βράδυ στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης», σε ένα ματς που είχε καλό ρυθμό ανά διαστήματα, κάποιες καλές φάσεις και από τις δύο πλευρές, όχι όμως και γκολ.


Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του Δημήτρη Νινιού (είχε παίξει στον Αίαντα) ο οποίος έφυγε πριν λίγες μέρες από την ζωή.
Ο Ηρακλής έμεινε έτσι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα με τον Βασίλή Μπλέτσα να συνδυάζει το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων» με ισοπαλία.
Ο Αίας του Γιάννη Σακελλαρόπουλου από την άλλη πλευρά είναι σε σαφώς καλύτερη βαθμολογική θέση και χθες έχασε την ευκαιρία να ανέβει ακόμη πιο ψηλά.
Ο Ηρακλής είχε τις δύο καλύτερες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου με πρωταγωνιστή τον Μάρη, στο 22' και το 31'.
Ο Αίας μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε κοντά στο γκολ στο 48' με τον Αντεμάι και στο 54' με τον Αλεξανδρόπουλο, όμως και στις δύο περιπτώσεις επενέβη σωστά ο Μπομπόνης.
Μετά το 60' είχαμε ένα ανοικτό ματς με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ που τελικά όμως δεν ήρθε από κανέναν.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκας και βοηθοί οι Γεωργαντάς, Σταυρόπουλος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπομπόνης, Κωνσταντόπουλος (63' Τσικρικάς), Τζ. Παπαδέας, Πλαγιανός, Γεωργακόπουλος, Μουρούφας, Μάρης, Τζαβάρας (82' Κολόζης), Σπαντιδέας, Γ. Παπαδέας, Κατσαρός (76' Τζαφέρι).
ΑΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τσιγάρος, Καραγιάννης, Ζαγαρέλος, Λαγωνικάκος, Περιβολάρης, Αλεξανδρόπουλος, Αντωνόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Πανταζής (67' Στραβάκος), Πουλουπάτης, Αντεμάϊ (88' Μάραντος).