Τετάρτη, 10 Ιούλιος 2013 13:06

Ονειρό μου το Europa League με τον Αστέρα Τρίπολης, λέει ο Αντριάν Μουνάφο

Γράφτηκε από τον

Για την πρόκληση της συμμετοχής στο Europa League με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε στην αργεντίνικη ιστοσελίδα, «DiarioUno» ο νεοαποκτηθείς χαφ των Αρκάδων, Αντριάν Μουνάφο.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Μουνάφο:
Ποια τα οφέλη από τη μεταγραφή σου στον Αστέρα Τρίπολης: «Η αλλαγή είναι πολύ ευνοϊκή για μένα. Κέρδισα πολλά περισσότερα από αυτά που έχασα. Ήρθα σε μεγαλύτερη ομάδα από αυτή που αγωνιζόμουν και η οποία είναι πολύ οργανωμένη. Ο Αστέρας έχει στόχο να διατηρήσει όσα κέρδισε πέρυσι που είναι η 2η θέση στο πρωτάθλημα, η 3η στα πλέι οφ και ο τελικός Κυπέλλου. Είναι μια ομάδα με κορυφαίους παίκτες, με μεγάλο ανταγωνισμό που θα με βοηθήσει να βελτιωθώ».
Πως θυμάσαι τις στιγμές στον Πανθρακικό: «Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Η χρονιά ξεκίνησε με τέσσερις ήττες και μόνο μια νίκη και αυτό οδήγησε στην αλλαγή προπονητή. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Μετά όμως την αλλαγή προπονητή η ομάδα ανταποκρίθηκε καλά και άρχισε να παίρνει αποτελέσματα».
Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν: «Τα δύο τελευταία ματς με Άρη και ΑΕΚ ήταν πολύ δύσκολα. Στο τέλος συνέβησαν δύσκολα περιστατικά».
Το ελληνικό πρωτάθλημα καλύπτει τα όνειρα σου: «Ναι. Αγωνίστηκα σε μια καλή ομάδα όπως ο Πανθρακικός και τώρα ήρθα σε μια μεγαλύτερη. Στο ελληνικό πρωτάθλημα γνωρίζουν την αξία μου αλλά έχω πολλά ακόμη να δείξω. Με τον Αστέρα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Αυτό είναι το όνειρο μου».
Τι θα άλλαζες στην καριέρα σου: «Είναι μια δύσκολη ερώτηση. Δεν ξέρεις πως θα ήταν τα πράγματα αν είχες πάρει άλλες αποφάσεις. Προσπαθώ να στηρίζω τις αποφάσεις μου μέχρι το τέλος. Είμαι χαρούμενος που κάνω αυτό που μου αρέσει και προχωράω».
Ο Αντριάν Λουσέρο είναι φίλος σου: «Ναι. Ζήσαμε πολλά μαζί με τις οικογένειες μας. Και καλές και κακές στιγμές. Έχω καλούς φίλους από το ποδόσφαιρο και ο Λουσέρο είναι ένας από αυτούς. Είχα την εντύπωση ότι θα έρθει μαζί μου στον Αστέρα, αλλά τελικά πήγε στην Κύπρο. Ελπίζω να έχει καλή τύχη γιατί είναι καλός παίκτης».
Ποιοι άνθρωποι σου στάθηκαν περισσότερο στην καριέρα σου: «Οι γονείς μου. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Έκαναν τεράστια προσπάθεια για να τα έχω όλα. Θα τους είμαι ευγνώμων σε όλη μου τη ζωή».