Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2015 13:21

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Μεταγραφικό φινάλε με Ρήγα, Κολημήτρα και Παλιούρα

Γράφτηκε από τον

Με τους Χρήστο Ρήγα, Άγγελο Κολημήτρα και Κώστα Παλιούρα ολοκλήρωσε χθες τις μεταγραφικές της κινήσεις η Καλαμάτα.


Την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, οι Μεσσήνιοι πρόσθεσαν στο ρόστερ τους δύο μέσους προσδοκώντας να δυναμώσουν την ομάδα στο δημιουργικό κυρίως κομμάτι.
Ο Μεσσήνιος Χρήστος Ρήγας ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα τόσο στα χρόνια της Β' εθνικής, όσο και τη σεζόν 2012-2013 στην Γ' εθνική.
Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει παρουσίες στα πρωταθλήματα της Β' και Γ' εθνικής και με την απόκτηση του η Καλαμάτα προσθέτει στο ρόστερ ένα παίκτη που μπορεί να δώσει βοήθειες στο δημιουργικό κομμάτι.
Ο Άγγελος Κολημήτρας είναι 20 ετών και μόλις χθες έμεινε ελεύθερος από την Νίκη Βόλου στην οποία δεν είχε το χρόνο συμμετοχής που ήθελε. Στο παρελθόν έχει παίξει και στην Β' εθνική με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο Κώατας Παλιούρας είναι 27 ετών, τερματοφύλακας και την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό.

Έχασε έδαφος, ενώ
ακολουθούν δύσκολα ματς

Από εκεί και πέρα, την Κυριακή η Καλαμάτα γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα καθώς αν και προηγήθηκε 1-0 της Ερμιονίδας στο πρώτο ημίχρονο, τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1 και επέστρεψε με άδεια χέρια από την Αργολίδα.
Η Καλαμάτα έτσι έμεινε στους 7 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές, υποχώρησε στην 7η θέση της βαθμολογία του 3ου ομίλου και πλέον αρχίζει να πιέζεται βαθμολογικά.
Την Κυριακή μάλιστα ακολουθεί ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιολικό, ο οποίος για πολλούς είναι μεταξύ των φαβορί για την άνοδο.
Τα… δύσκολα όμως δεν τελειώνουν εδώ καθώς στις 15 Νοεμβρίου η Καλαμάτα θα ταξιδέψει στην Χίο για το ματς με τον τοπικό Κανάρη και ακολουθεί στις 22 του μήνα το ντέρμπι με τον Παναρκαδικό στην Καλαμάτα. Οι Μεσσήνιοι οφείλουν λοιπόν να παρουσιάσουν άμεσα βελτίωση στο παιχνίδι τους ώστε να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στα ματς που ακολουθούν. Κάτι που γνωρίζει και ο νέος τεχνικός της ομάδας Λεωνίδας Μπίλης ο οποίος θα προσπαθήσει στα προσεχή ματς να αλλάξει προς το καλύτερο το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας.